ABOUT


Susanblogt.nl is een gezellige blog voor iedereen die het leuk vindt om te lezen over lifestyle, fashion en beauty. Momenteel vind je iedere doordeweeksedag een artikel met een van die drie thema's.

In 2012 begon deze blog onder de naam I Shoot Lovee, met als doel mijn eigen gedachtes en avontuurtjes een plekje op het web te geven. Naarmate ik meer reacties op mijn artikelen kreeg, begon ik steeds meer plezier te krijgen in het schrijven en onderhouden van mijn blog.

Vanaf 22 september 2015, is de naam van mijn blog veranderd naar Susan Blogt. Dit omdat de vorige blognaam geen duidelijkheid gaf dat het om een persoonlijke blog ging. Met deze nieuwe naam, een nieuwe lay out maakte ik een frisse start.

Maar wie ben ik dan? Mijn naam is Susan Wijdemans en ik ben 23 jaar (29 januari 1994) en woon in Tilburg. Mijn hele leven geniet ik al van het bedenken en schrijven van verhalen. Daarnaast was ik ook altijd te vinden met mijn kleine compact camera die ik zo'n vier jaar geleden heb omgeruild voor mijn Canon spiegelreflex met drie verschillende lenzen.

Naast bloggen heb ik ook nog andere hobby's. Behalve schrijven en fotograferen houd ik namelijk ook van lezen, gebruikmaken van Photoshop en InDesign, met vrienden iets gezelligs doen zoals naar de bioscoop gaan, samen lunchen of dineren, iets lekkers bakken en natuurlijk winkelen.

Voordat je weer verdergaat, vergeet vooral niet om Susanblogt.nl te volgen via Bloglovin'. Mijzelf kan je ook nog volgen via Instagram en Youtube.

Follow

Tot snel!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS