,

MIJN NIEUWE AGENDA + WAAROM JIJ HEM OOK WIL HEBBEN

woensdag, november 15, 2017


Waar ik voorheen nooit een planning maakte, ben ik de laatste maanden toch echt van de agenda. Iedere dag gebruik ik de planner die op mijn Macbook zit, maar kreeg ik steeds meer behoefte aan een échte agenda zodat ik privé en zaken makkelijker kon scheiden. Ik ging op jacht en had een aantal agenda's op het oog, totdat ik uiteindelijk deze tegenkwam en meteen naar de kassa rende.
Zoals ik hierboven al aangaf, had ik behoefte aan een tastbare agenda. Om er nu nog eentje voor 2017 aan te schaffen vond ik wat overdreven, maar het liefst deed ik dat stiekem wel. Ik had mij er al overheen gezet dat ik voor deze laatste maanden lelijke Word velletjes zou uitprinten en pas vanaf 1 januari 2018 kon genieten van mijn nieuwe aanwinst.

Als of de agenda-makers van Nederland in de gaten hadden dat er nog meer sukkels zoals ik zijn (die tegen het eind van het jaar pas een agenda willen kopen), stuitte ik op een exemplaar van oktober 2017 tot en met midden januari 2019. Mijn hart begon er spontaan sneller van te kloppen.


Naast het feit dat ik deze geweldige agenda nú al kan gebruiken, zijn er nog een heleboel handige pluspunten. Zo vind je naast iedere week een velletje voor notities, staan alle feestdagen en vakanties erin, heb je veel ruimte voor adressen en bevat de agenda verschillende jaarkalenders.

Ik ga er maar eens goed voor zitten om mijn agenda in te richten en al mijn plannen en afspraken erin te zetten. Heb jij al een agenda voor 2018?

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Het is een mooie en leuke agenda!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig zeg, zeker de extra ruimte voor notities. Wij krijgen altijd de agenda van de postcodeloterij, dus die gebruik ik gewoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me heel handig dat de agenda ook alle feestdagen er in heeft staan en ruimte voor adressen!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De indeling vind ik helemaal top. Alleen is de ruimte bij de weekdagen wat weinig. Wat kostte deze agenda en waar kocht je 'm?

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS