, ,

DE PERFECTE SIERADEN VOOR DE FEESTDAGEN

vrijdag, november 17, 2017


Een tijdje terug kreeg ik het leuke bericht van Lucardi dat ik bij hun wat sieraden mocht uitzoeken. Omdat ik nog geen mooie sieraden voor de feestdagen in huis had, besloot ik mij daarop te focussen tijdens mijn zoektocht. Uiteindelijk vond ik een perfect glitter horloge en een klassieke ring.
Het glitter horloge is van het merk Regal. Inmiddels is dit al mijn tweede horloge van het merk. Ik vind hun stijl leuk en simpel en de bandjes zijn op ieder punt te verstellen, waardoor hij ook iedereen past. Wel moet je al je kracht verzamelen om de sluiting vast te zetten, haha. Maar dan zit die tenminste ook wel stevig. Door de glitters is die perfect voor de feestdagen!


Naast het horloge, besloot ik om voor een ring te gaan. Normaal gesproken ga ik voor oorbellen of een leuke ketting, maar dit keer besloot ik het anders aan te pakken. In eerste instantie had ik ook een andere ring gekozen, maar lastminute ben ik in de Lucardi Juwelier Breda overgestapt naar deze klassieke ring. Stiekem ben ik wel erg blij dat ik die beslissing nog genomen had. Hij staat erg chique maar ook juist weer casual.

Welk item is jouw favoriet?

You Might Also Like

16 lovely comments

 1. Mooie foto's en echt een heel feestelijk horloge, heel mooi! Ook een mooie ring!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De ring is mooi in zijn eenvoud, maar het horloge glittert er bovenuit. Perfect voor de kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben meteen even gaan kijken op de website, wat een geweldig toffe prijs voor dat horloge. Leuke foto's van jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het horloge is zeker mijn favoriet! Ik zoek al een tijdje een simpel, tijdloos horloge.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zoek nog een kerstcadeautje voor mijn vriendin. En nu heb ik er een leuk ideetje bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De ring is mijn favoriet. Het horloge vind ik een beetje mannelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie sieraden heb je gekozen! Ik vind de ring echt prachtig. Ik zou deze zelf ook in mijn winkelmandje steken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij feestdagen horen glitters! Mooi horloge

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De horloge ziet er echt prachtig uit. Zou ik ook zo gekozen hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het horloge is toch wel mijn favoriet. Vind 'm echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind beide sieraden heel erg mooi. Leuk detail ook een glitterplaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat horloge ziet er echt heel leuk uit met die glitters. Ook het bandje vind ik mooi staan. Super dus! En bij de feestdagen horen echt wel glitters dus dat is al helemaal in orde!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Allebei heel mooi, maar ik ga voor de ring. Horloges heb ik echt al te veel en door de glitters vind ik hem heel leuk voor de feestdagen, maar ben ik bang dat ik hem verder te weinig zal dragen. De ring vind ik prachtig, eenvoudig maar chique.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ben ook echt fan van het horloge hoor. Staat erg mooi bij die zwarte trui.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS