,

NETFLIX AANRADERS & AFRADERS #4

maandag, oktober 02, 2017


Het is weer tijd voor een nieuw deel van Netflix aanraders en afraders! Wederom bespreek ik 8 films, series en documentaires waarvan ik er een aantal geweldig vind en een aantal niet. Lees dus snel verder om erachter te komen bij welke items je beter niet op play kunt drukken.


FULL OUT | AFRADER
Hoewel ik houd van films die gebaseerd zijn op echte verhalen, is deze niet echt een favoriet. De film is redelijk voorspelbaar en alles rondom de dans crew vond ik slecht. Ze zouden namelijk auditie doen voor de beste dansschool van de staat (?). Maar als je dan de audities ziet en die van hunzelf dan heb je het gevoel dat dit de back-up dansers zijn voor Step Up films. Wat ik wel heel erg leuk vond aan de film, is dat alle echte mensen en een aantal Olympische sterren er stiekem inzitten.


THE 10 YEAR PLAN | AFRADER
Twee vrienden die afspreken dat wanneer de één 35 wordt en ze beiden nog single zijn, ze samen maar een stel worden. Klinkt leuk, hartstikke standaard en is al zeker 100 keer gedaan. Maar soms blijven die verhalen gewoon leuk. Maar deze vond ik toch best slecht. Er zitten gewoon zó veel steriotypes in deze film. De twee vrienden in deze film zijn mannen en beiden homo. Dat wordt al gesteriotypt (is dit een woord?) en daarnaast gebruikers van 'dating' apps die alleen seks willen is een groot steriotype en vrouwen die met een politieagent willen daten voor handboeien etc...


17 FILLES | AANRADER
Een stel vriendinnen maakt een soort zwangerschapscomplot om met z'n allen zwanger te worden. Het lijkt hun geweldig om samen te wonen en één grote community te vormen met hun kindjes. De baby daddies zijn namelijk niet in the picture. De film is gebasseerd op het waargebeurde verhaal van Gloucester High School in de United States waar 18 vriendinnen een soortgelijk pact sloten.


JANE THE VIRGIN | AANRADER
My oh my, wat is dit een leuke serie! Jane is vastberaden te wachten met sex tot het huwelijk, maar door een fout van de dokter is ze opeens zwanger van andermans kind. Helaas staat (nog?) niet alles op Netflix, maar zeker genoeg om mee te beginnen.


HOTEL TRANSYLVANIA 2 | AANRADER
Ik had hier echt nog nooit van gehoord en deel 1 ken ik dus ook niet. Maar jeetje, wat vond ik dit een leuke film. Er zitten leuke grappige stukjes in (ook slechte hoor), maar al met al vond ik het erg leuk om naar te kijken. Uiteraard ben ik nu ook nieuwsgierig geworden naar deel 1, haha.


STASIS | AFRADER
Toen ik de trailer zag leek het mij echt een toffe film, het concept vind ik namelijk wel leuk. De uitvoering hiervan vond ik toch echt wat minder. Er gebeurt eigenlijk niet echt iets in de film, opeens wel en dan is het alweer afgelopen.


JESSICA JONES | AFRADER
Al een hele lange tijd zie ik Jessica Jones voorbij komenn op Netflix en ik besloot er maar op te klikken. De trailer had ik niet gezien, maar nu ik er naar kijk, ziet die er wel tof uit. Maar in werkelijkheid vond ik vrij weinig aan de serie. Er gebeurt erg weinig en iedere aflevering draait eigenlijk om dezelfde persoon met dezelfde trucjes. Ik ben een beetje teleurgesteld.


WHAT THE HEALTH | AANRADER
Dit is een documentaire waar iedereen wel van gehoord heeft. Er wordt verteld hoe slecht vlees voor jouw eigen lichaam is, maar ook voor het milieu. Hoewel ik deze docu erg interessant vond om naar te kijken, en sommige stukken ook echt leerzaam vond, zijn er ook veel stukken waar ik mijn vraagtekens bij zet. Nu moet je natuurlijk ook niet vergeten dat dingen in de United States vaak anders gaan dan hier. Wanneer je ervoor kiest om de documentaire te kijken, raad ik je ook aan dit artikel van Klopt Dat Wel? te lezen zodat je niet verblind wordt door één kant van het verhaal.

Wat is jouw ultieme Netflix aanrader?

Follow

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Hier heb ik nog niks van gezien! Bedankt voor de tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nieuwsgierig naar 17 Filles! Ik heb al wel eens van het verhaal gehoord, maar wist niet dat er een film over gemaakt was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende er nog een heleboel niet! Ga snel eens kijken naar je aanraders :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken de meeste niet eens haha, maar ik zal vanavond zeker een van je aanraders bekijken! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo, nu kan ik weer voor gaan zitten ,ik den kwel dat ik dezelfde soort smaak heb dus kan er gelijk een aantal aanvinken en afvinken. Mooie lijst

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel.
  Veel films hiervan ken ik niet eens haha. 17 girls lijkt mij wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank voor je tips! Altijd op zoek naar leuke films :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, wat erg. Ik ken serieus geen enkel item dat je hebt genoemd. Misschien toch maar eens verdiepen. Over dat pact lijkt mij interessant. Met inpact.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken ze allemaal nog niet. Bedankt voor de tips. Een aanrader vind ik gotham en ook designated survivor is leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vond Friends from college erg leuk. Bedankt voor je tips. Jane the Virgin vind ik ook leuk omdat het geen standaard serie is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke tips meid. Ik heb nog nooit op netflix iets bekeken. Het wordt gauw tijd om dat te doen. Jane lijkt me wel leuk normaliter houd ik meer van actiefilms maar voor de verandering wil ik het zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke blogpost. Jane the virgin vind ik zoo leuk!! Jammer dat ik er allang klaar mee ben!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS