,

MIJN FAVORIETE YOUTUBEKANALEN #2

maandag, oktober 09, 2017


Alweer eventjes geleden deelden ik mijn drie favoriete YouTubekanalen. Inmiddels volg ik er alweer een hoop meer en leek het mij leuk nog wat favorieten te delen. Bekijk hier mijn vorige lijstje, zodat je geen enkel leuk kanaal mist! Enne, volg je mijn kanaal trouwens al?IAMKARENO
Dit kanaal is van Karen en staat vol met fashion, beauty en lifestyle video's. Karen woont in Los Angeles maar is geboren in Hong Kong en opgegroeid in California. Haar stijl vind ikzelf wel erg tof en ik vind haar ook echt super mooi, haha. Ze maakt super gave lookbooks en een tijdje terug plaatste ze een video waarin ze haar moeder omtoverde tot een kloon van haarzelf.


ONLYKELLY
Dit is één van mijn favoriete kanalen omdat ze, net als ik, helemaal weg is van Kpop, Kdrama's en Korea in het algemeen. Ze plaatst ook regelmatig video's daarover. Maar verder ook veel fashion en beauty video's, waar ik met plezier naar kijk.


ALLEGRALOUISE
Op het kanaal van Allegra staan voornamelijk fashion video's. Ook deelt ze wat persoonlijke lifestyle video's en tips en tricks, zoals de video in dit artikel. Ik volg haar nog niet zo heel lang, maar vind haar kanaal wel erg leuk.

Kende jij deze kanalen al?

Follow

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Leuke kanalen! Zelf kende ik ze nog niet, maar nu ga ik wel even een kijkje nemen. (:
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig, ik ken ze allemaal nog niet! Ik kijk super veel kanalen, maar ik vind Kristina K. op het moment heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken ze allemaal niet, kijk meestal alleen maar nederlandse youtubers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kijk nooit zo op yt, dus ik kende ze niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik kende deze kanalen niet. Maar er ik ook zoveeel!
  Thnx voor de tips

  Groetjes Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee, maar ik kijk dan ook zelden youtubefilmpjes, dus dat ligt vast aan mij : )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tips! Ik kijk niet zo heel veel video's, dus kende deze nog niet, maar ga zeker even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je laptop mooi, dat als eerste ;). De kanalen lijken me leuk, al ben ik meer fan van Nederlandse video's. Nederlanders lijken wat 'echter' ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi en overzichtelijk stuk zeg! Ik kende de kanalen nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze kende ik nog niet maar ga zeker eens een kijkje nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ga zeker eens een kijkje nemen. Deze yt'ers ken ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS