,

MIJN FAVORIETE LIEDJES OP DIT MOMENT

maandag, oktober 30, 2017


Oeps, ik ben niet zo actief meer geweest op mijn blog. Maar wat ik ook doe, ik ben wel iedere dag actief bezig met het luisteren naar muziek (echt een goed bruggetje naar dit artikel). Het leek mij dan ook leuk jullie een kleine insight te geven in mijn playlist.
TAYLOR SWIFT • READY FOR IT
Aan dit liedje ben ik al een hele tijd verslaafd en eerder deze week is dan ook eindelijk de video uitgekomen. Helaas vind ik deze niet zo indrukwekkend als dat ik gehoopt had. Die van Look What You Made Me Do vond ik leuker, maar het liedje vond ik dan weer niets. Achja, je kunt niet alles hebben.


DEMI LOVATO • SORRY NOT SORRY
Jaaa, ik houd van dit liedje. Wederom ben ik er al een tijdje fan van, maar kan ik gewoon niet stoppen met luisteren. Stiekem vind ik het een echt power nummer en de video vind ik ook gezellig. Ik heb nooit echt veel liedjes van Demi geluisterd (behalve tijdens mijn Jonas Brothers fase), maar ik ben helemaal om!


BTS • GO GO
Hun nieuwe album heeft mijn hart sneller laten kloppen. Ik vond het dan ook moeilijk om één favoriet voor dit rijtje te kiezen. Uiteindelijk ben ik gegaan voor Go Go, omdat ik die misschien toch net het meeste draai, haha.HAILEE STEINFELD • MOST GIRLS
Weer een heerlijk power nummer. Wel met iets minder power dan die van Demi, al zeg ik het zelf. Het liedje hoorde ik een tijd geleden in een winkel tijdens het shoppen met mijn nichtje. Ik kende het nog niet, maar gelukkig wist mijn nichtje gelijk te vertellen om welk liedje het ging.


EXO • MONSTER
Waarschijnlijk had je al in de gaten dat bijna geen enkel nummer van deze lijst echt 'nieuw nieuw' is, haha. Ook deze hit is niet echt recent en komt zelfs uit 2016. Maar ik kan er niets aan doen, sommige liedjes blijf ik maar aan verslaafd.

Wat is jouw favoriete liedje op dit moment?

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Leuk artikel! Ik luister op dit moment veel naar Dua Lipa met New Rules. Wellicht dat je mijn cultuurblog Cultypleasure.nl ook leuk vindt. Hoor het graag. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zitten wel leuke liedjes tussen

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS