MAN CRUSH MONDAY #2: 5X DE HOTSTE GUYS

maandag, oktober 23, 2017


Een tijdje geleden plaatste ik een Man Crush Monday artikel met vijf hete mannen. Gelukkig werden jullie daar allemaal vrolijk van en lieten jullie in de comments nog suggesties achter. Vandaag deel twee met onder anderen wat van de mannen waar jullie in de reacties over vertelden!
IAN SOMERHALDER
Gaan we voor Paul Wesley of Ian? Moeilijke keuze, maar Ian heeft bij mij (en bij jullie!) toch de voorkeur. Zelf was ik ook helemaal weg van hem toen ik naar The Vampire Diaries keek. Ik stopte overigens met kijken toen Nina Dobrev eruit ging... Elena en Damon waren namelijk zo #couplegoals dat de serie er een stuk leuker door werd.


HONG JONG-HYUN
Deze knappe jongeman is momenteel mijn telefoonachtergrond. Een tijdje terug keek ik een film waar hij de hoofdrol in had. Ik was niet meteen verkocht, maar na een paar minuten kijken was ik toch om, haha. Naast acteur is hij geloof ik ook model, oh en hij is 27 jaar.


TARON EGERTON
Jullie kennen hem vast wel van de Kingsman films. Toen de eerste film in 2014 uitkwam was Taron al hartstikke cute en knap, en die looks is hij zeker niet verloren. In het nieuwste deel is hij namelijk nog steeds om op te vreten (of om mee naar huis te nemen). Hij is trouwens 27 jaar, haha.


ZAC EFRON
Toen ik bij de vorige man crush monday vroeg wie jullie crush was, kwam de naam Zac Efron meerdere keren voorbij. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik hem in de Baywatch film te gespierd vond, waardoor ik hem minder aantrekkelijk vind. Maar hé, hij blijft nog steeds knap!


TOM ELLIS
Toen ik een tijdje geleden met 'Lucifer' begon (een serie), wist ik niet precies wat ik nou van Tom Ellis vond. Sure, hij ziet er goed uit. Maar zijn personage kijkt soms wel heel raar, haha, dat je een beetje wordt afgeschrokken. Maargoed, Tom is trouwens 38 jaar en heeft drie kinderen.

Wie is jouw man crush monday?

You Might Also Like

4 lovely comments

  1. Ryan Reynolds mag er wel zijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sowieso Ian! wat een knappert is dat toch! langleven de serie the vampire diaries en 8 kwijlende seizoenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaaa! Damon! Of nouja, op dit moment is het bij mij team Damon maar dat kan volgende week weer team Stefan of misschien ook nog wel Enzo.. De rest, behalve Zag Everon uiteraard, zegt mij niet zoveel! Al is Tom helemaal niet zo slecht..

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS