,

5 GEKKE FEITJES OVER MIJ

woensdag, oktober 04, 2017


Het is alweer eventjes geleden dat ik gekke of bijzondere feitjes over mijzelf met jullie deelde. Het leek mij leuk om weer met een kort lijstje te komen om jullie te verrassen met wat limited edition informatie.

1. Als ik aan het eten ben móét ik ergens naar kijken. Gewoon mijn eten op eten zonder iets op te hebben staan vind ik gewoon zo eenzaam. Nou is dat niet per se raar, maar wat wel raar is, is dat ik alleen iets op zet voor tijdens het eten. Ben ik klaar? Dan zet ik het vaak meteen af en ga ik wat anders doen en als ik later random iets wil kijken, kan het best dat ik een hele andere film opzet dan waar ik tijdens het eten aan begonnen ben.

2. Dat ik vier maanden in Zuid-Korea gestudeerd heb en helemaal verliefd op het land en alles eromheen ben, is geen verrassing. Maar wisten jullie dat ik iedere maand wel weer mijn vlogs terugkijk? Ik heb destijds redelijk wat vlogs gemaakt en deze kijk ik met regelmaat terug. Dan droom ik over hoe het was en dan kan ik alleen maar wensen dat ik snel terug kan gaan. Nieuwsgierig? Klik hier om naar mijn Zuid-Korea afspeellijst op YouTube te gaan.

3. Voor diegene die mijn home tour video niet gezien hebben, is dit een gek feitje wat je nog niet weet over mij. Ik heb namelijk geen wasmachine, maar wel een vaatwasser. Veel mensen vinden dat gek, vandaar dat ik dit dan ook een gek feitje noem. Zelf zou ik het voor geen goud willen omdraaien. Ik ga om de twee weken namelijk lekker op bezoek met mijn ouders en dan neem ik een koffer vol was mee. En die vaatwasser... die zet ik zeker wel een paar keer aan in die twee weken. Lijkt mij niets als ik iedere avond moet gaan afwassen.

4. Dit feitje heeft te maken met een ietwat kinderachtigge hobby van mij. Ik ben namelijk gek op zeemeerminnen. De grootste liefde heb ik echter niet voor Ariel (The Little Mermaid), maar voor de dames van H2O en Mako Mermaids. Toen ik er zo'n drie jaar geleden achterkwam dat deze series op Netflix staan, mocht ik het acount van een lieve vriendin Nicky gebruiken om te kijken. Uiteindelijk mocht ik langer gebruik maken van haar account, totdat ze besloot haar abonnement te verminderen naar slechts één persoon. Tijd voor mijn eigen Netflix, Mako Mermaids ging namelijk een nieuw seizoen plaatsen op Netflix. Na de gratis eerste maand ben ik eigenlijk nooit meer gestopt met Netflix.

5. Ik word altijd ziek als ik niet op tijd naar bed ga. Waar de één namelik een avondmens is, ben ik dat totaal niet. Of ik dat nou wil of niet trouwens, het is gewoon zo. Mijn weerstand is niet zo denderend, dus bij weinig slaap laat mijn lichaam dat meteen merken. Super irritant natuurlijk. Een avondje 'doorhalen voor school' zou ik dan bijvoorbeeld ook nooit kunnen. Misschien begin ik daarom wel altijd op tijd, haha.

Wat is een gek feitje over jou?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Ik moet ook altijd iets kijken! Vind het inderdaad zo saai om iets te snacken zonder dan iets te kijken. Het voelt nutteloos op een of andere manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk ook nog af en toe een vlog van jouw leven in Korea terug, vind het nog steeds leuk om te zien. Ach, de ene zet de tv aan tijdens het eten en jij kijkt een filmpje of iets anders. Had je tv gehad dan had je die vast aanstaan, beetje nieuws kijken of zo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke feitjes om te weten. Als je je vlogs terugkijkt dan is dat een teken dat je het heel erg mist. Terug gaan dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kijk ook vaak tv of een vlog tijdens het eten. Zo fijn. En een vaatwasser lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit soort blogs vind ik altijd zo leuk. Ik herken bijna al je punten haha. Als ik eet moet ik ook ergens naar kijken en zet ik het af als ik niet meer eet, vooral vroeger was ik echt obsessed met zeemeerminnen en ook ik word ziek als ik niet op tijd naar bed ga. Wat een overeenkomsten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te lezen en wat gaaf dat je in Zuid-Korea gestudeerd hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb mijn slaap ook wel nodig. Anders word ik heel chagerijinig! Leuk dat je in Zuid Korea was zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk gedaan, zo kom ik er achter dat ik niet raar ben hahaha soms heb ik van die raar gewoontes, zo leuk om te lezen en ook heel herkenbaar. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te lezen. Ik zou sowieso voor de wasmachine gaan i.p.v. de afwasmachine. Afwassen met de hand vind ik niet erg. Ik kan ook niet goed tegen weinig slaap. Het is gelukkig niet dat ik gelijk ziek wordt.. maar het beïnvloed mijn humeur wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha leuke post. Nummer 1 kan ik mijzelf zeker in herkennen. Ik moet dan ook altijd een film of serie zetten en eet geen hap voordat ik iets heb gevonden haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS