, ,

PRIMARK (TRY-ON) SHOPLOG + BERSHKA & ONLY

vrijdag, september 29, 2017


Afgelopen week ben ik weer gaan shoppen! En niet alleen ik, maar ook Lisa is wat winkels afgegaan om leuke items te scoren. In deze shoplog laten we zien wat wij gekocht hebben én trekken we het ook eventjes aan zodat je een beter beeld krijgt van hoe alles nou eigenlijk staat. Veel kijkplezier!Wil je als eerste mijn nieuwe video's bekijken? Abonneer je dan hier gratis.

Welk geshopte item is jouw favoriet?

Follow

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Heel erg leuk. Beide winkels zijn ook mijn favoriet. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke items! Vind die gouden oorbellen set erg gaaf :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zou het visnet ook verwijderen, hahaha

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS