,

MIJN KANSLOZE LIEFDESLEVEN DEEL 4: 'HET LIGT NIET AAN MIJ...'

woensdag, september 13, 2017


Om maar even met de deur in huis te vallen: mijn liefdesleven is ronduit kansloos. Om jullie op regelmatige basis een gezonde dosis leedvermaak te bezorgen, heb ik besloten een soort blogserie van mijn liefdesleven te maken. De bedoeling is dat ik iedere keer weer een ander stukje van mijn lovelife behandel. Uiteraard is jullie feedback welkom en kun je mij vanalles vragen, haha.Het is alweer eventjes geleden dat ik een 'mijn kansloze liefdesleven' artikel plaatste. Waarschijnlijk dachten jullie allemaal dat ik inmiddels aan de man was. Maar niets is minder waar, ik ben nog steeds single as fuck. Wel heb ik nagedacht over de reden waarom ik nou single ben en ik kwam tot een paar conclusies.

1. SLECHTE TIMING
Met mijn 23 jaar ben ik wel van plan om serieuzere relaties te beginnen, in plaats van gewoon wat klooien en weten dat je na een paar maanden toch klaar bent met elkaar. Nee, ik heb geen zin om tijd te verdoen aan dit soort 'relaties'. Maar om nu aan een serieuze relatie te beginnen à la huisje boompje beestje, heb ik ook geen behoefte. Ik weet nog niet eens wat ik met mijn eigen leven wil doen, dus ben ik zeker niet van plan iemand in mijn rommelige leventje te trekken.

2. HET LIGT NIET AAN MIJ
Super tegenstrijdig met de tekst hierboven, maargoed. Geloof mij als ik zeg dat wanneer ik plots tegen mister right aanloop, ik wel toehap. Dan accepteer ik direct dat ik niets op een rijtje heb ik mijn eigen leven en dan vogelen we samen wel de toekomst uit. Het liefst bevat die toekomst een koningsrijk en blije dansende mensen om ons heen. Oh shit, ik kijk echt te veel films. Naja, wat ik wil zeggen... Die perfecte man die ik in zóó veel films en series voorbij zie komen, kom ik maar niet tegen. Of bestaat hij gewoon niet? Dan zou je kunnen zeggen dat het niet aan mij ligt. Toch?

3. ME-TIME
Een relatie opbouwen en onderhouden kost nu eenmaal veel tijd. Eerst moet je elkaar leren kennen en is het natuurlijk de bedoeling dat je zo voorbeeldig mogelijk bent en zo veel mogelijk tijd samen doorbrengt. Als het dan eenmaal aan is, moet je de relatie nog zien te onderhouden. Klinkt het egoïstisch dat ik gewoon behoefte heb aan tijd en ruimte voor mijzelf? Lekker alle aandacht voor mijzelf. Niemand met wie ik eten hoef te delen en niemand die films op Netflix wil kijken waar ik totaal geen interesse in heb. LOVE IT. Nogmaals, mocht ik mister right ontmoeten, accepteer ik dat allemaal wel.

Herken jij je in deze redenen om single te zijn?

Follow

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Zoek een schipper, die is een week of wat aan boord, dan heb je alle tijd voor je eigen dingen. En daarna gezellig samen een week of wat. Top combinatie toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf beslissen wat je eet, waar je eet, hoe laat je eet, wat je kijkt en wat je doet is ook wel lekker. Maar wat je zegt, als mister right op jouw pad komt geef je dát er vast graag voor op ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahha ik ben ook nog niet de perfecte jongen tegengekomen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wacht gewoon af tot hij voorbij komt. Tijd zat! En als het niet komt, nou ja, dan heb ik pech

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh love it! Dit is zoo herkenbaar.. Ik vind het echt heerlijk om de tijd voor mijzelf te hebben en zou ook echt geen tijd hebben voor een relatie...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben al ruim 2 jaar niet meer single (hiervoor was mijn liefdesleven echt compleet kansloos), maar ik heb ook in een relatie nog veel me-time, me-time is geweldig en heb ik gewoon nodig. Zo heb ik deze avond ook gewoon me-time, heerlijk! Ik kwam gewoon niemand tegen en leek daarom de eeuwige vrijgezel, maar toch ineens kwam er iemand

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ik snap je helemaal. Maar ook als je in een relatie zit kun je me-time inplannen hoor. Gewoon een leuke vent die dat ook belangrijk vindt :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben al best lang getrouwd, dus weet amper meer hoe het is om single te zijn ; ) Maar leuk om jouw overwegingen te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Al vanaf mijn 16e met dezelfde. er komt echt wel iemand gewoon de tijd geven en niet gaan zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je gaat mister right tegenkomen, op het moment dat jij er klaar voor bent! Succes :>)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben al ruim 15 jaar samen met mijn man, ik was 18 toen ik hem ontmoette. We zijn samen ouder geworden en ik denk dat dat wel fijn is. Als je je eigen leven al op de rit hebt of probeert te krijgen en er moet dan opeens iemand in of bij, lijkt me dat wel lastig! Maarre, het komt vast goed hoor, jouw Mr. Right komt echt wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik ben al 9 jaar met mijn man waarvan bijna 6 jaar getrouwd. Ik weet niet meer hoe het was om single te zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS