, ,

IK BEN GEÏNTERVIEWD DOOR RTL OVER KPOP, DIT IS HET ITEM!

woensdag, september 27, 2017


Eergisteren werd ik plots gebeld door de redactie van Editie NL, RTl4, of ze mij konden interviewen over mijn liefde voor Kpop. Gisteren trad namelijk de 'koning van Kpop' G-dragon op in ZiggoDome en ik was aanwezig. In de ochtend kwam Editie NL bij mij thuis filmen en de rest van de dag hield ik hun Insta en Snapstory bij. Ik vond dit super leuk en spannend, bekijk het item hieronder.


Kende jij Kpop al?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Wat tof dat ze je hiervoor gevraagd hebben Susan! Leuk om over een van je grootste hobby's te mogen praten op tv haha. Ik houd zelf helemaal niet van deze muziek, maar snap wel wat je zegt over het luisteren naar muziek die je niet verstaat. Ik heb vorig jaar lessen Spaans gevolgd maar daarvoor zong ik ook elke letter mee zonder ook maar enige clue te hebben van waar het in godsnaam over ging!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! :) Ik krijg veel complimenten over die opmerking, blij dat ik dat zo gezegd heb. Is ook gewoon precies hoe ik erover denk, haha.

   Verwijderen
 2. Superleuk dat ze bij je langs zijn geweest om je liefde voor Kpop uit te leggen:) Ik moet nog maar eens kijken naar de soaps die je me hebt aangeraden;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is echt heel erg leuk. Heel anders dan wat je tijdens de stage deed in de uitzending, die is wel enger om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zelf in aanraking gekomen met K-pop via mijn liefde voor anime. Een aantal vriendinnen van mij luisteren naar K-pop en dan luister ik weleens mee. Het is niet mijn favoriete muziek maar er zit wel veel goeds tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien heb je gewoon 'jouw' groep nog niet gevonden? :) Ik weet zeker dat er eigenlijk voor iedereen wel wat tussen moet zitten :$ Maar dat ligt misschien wel aan mij, haha.

   Verwijderen
 5. Jij krijgt gewoon nog een keer een tv carriere als je zo doorgaat haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha wat gaaf. En wat deed je het leuk op snapchat!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS