,

HAREN VERVEN VOOR €124 GING MIS EN IK KREEG WIT HAAR

vrijdag, september 08, 2017


Aangezien ik dit weekend naar een concert toe ga en mijn haarkleur écht een opfrisbeurt nodig had, besloot ik naar de kapper te gaan. Helaas ging er vanalles mis, waardoor ik met wit haar eindigde. In deze video vertel ik het verhaal en laat ik foto's zien van hoe het is mis gegaan.

Heb jij ook eens zoiets meegemaakt?

Follow

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Echt erg zo op die plaatjes! :o

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt balen zeg. Ook niet netjes dat de kapster net deden alsof het helemaal geweldig was want die hebben heus wel gezien dat het totaal niet geworden was wat was afgesproken. Ze hadden gewoon eerlijk moeten zeggen dat het verkeerd was uitgepakt, excuus moeten aanbieden en een oplossing moeten vinden ipv net te doen alsof het helemaal geweldig was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend zeg! Maar deze kleur staat je goed. Ik ben zelf kapster en ik vind dat je als je niet tevreden bent je altijd terug moet gaan. Fijn dat het opgelost is en ik ben erg benieuwd naar hoe het zich ontwikkelt.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pfff echt balen, goed dat je terug gegaan bent en dat he nu in ieder geval wel tevreden bent. Ook al is het niet precies geworden wat je bedoelde.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS