NETFLIX AANRADERS & AFRADERS #3

donderdag, augustus 31, 2017


Na deel 1 en deel 2 vol aanraders en afraders op Netflix, is het nu alweer tijd voor deel 3! Ik stelde weer een lijst samen van items die ik zowel recent als een tijdje terug gekeken heb. Benieuwd bij welke films of series je beter niet op 'play' kunt drukken?

NAOMI AND ELY'S NO KISS LIST | AFRADER
Het is alweer eventjes geleden dat ik deze film gezien heb. Ik was door Netflix aan het scrollen voor deze lijst en was alweer helemaal vergeten dat ik hem ooit had gezien. Geen goed teken dus. De film is wel oké, maar niet bijzonder. Sidenote: hottie Matthew Daddario is nu echt véél knapper dan Alec in Shadowhunters.BRASSERIE VALENTIJN | AFRADER
Ik ga niet zeggen dat ik het geen leuke film vond, dat zeker niet. Maar ik heb zó veel leukere Nederlandse films gezien, dat je naar mijn mening beter een andere kunt aanzetten als je naar een film van eigen bodem wil kijken. De hele film speelt zich af op één avond, wat ervoor zorgt dat er niet veel diversiteit is in locatie of dergelijke en dat vind ik jammer.


HOT GIRLS WANTED | AANRADER
Hot Girl Wanted is een documentaire die ikzelf best wel heftig vond om te zien. Zoals de trailer al laat zien gaat het over 18-jarige meisjes die snel geld willen verdienen en hopen dat ze een 'ster' kunnen zijn en daarom in de porno industrie terechtkomen. Ik kwam hem tegen en het leek mij interessant en dat was het ook zeker. Wel shockerend, onthoud dat!


VAIANA | AANRADER
Waarschijnlijk ben ik één van de weinigen die deze film niet in de bioscoop heeft gezien. Een tijdje geleden verscheen die op Netflix en besloot ik hem vrijwel direct te kijken. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Het is een leuke gezellige familie film waar ook mooie en belangrijke elementen in verwerkt zijn.


SUPERGIRL | AFRADER
Ik houd enorm van de DC series. Zo kijk ik The Flash, Arrow en Legends of Tomorrow. Maar Supergirl? Het lukt mij maar gewoon niet! Ik heb al twee keer geprobeerd om eraan te beginnen, maar ik kom steeds niet verder dan de eerste twee afleveringen. Ik vind het gewoon helemaal niets. Misschien dat jij het wel leuk vindt hoor, maar mij lukt het niet.


THE AMAZING SPIDER-MAN | AANRADER
En van DC gaan we naar MARVEL. Waarschijnlijk verklaar je mij nu voor gek, maar ik heb deze film twee keer in één week gezien omdat ik hem zo tof vond. Helaas is het de enige Spider-Man film op Netflix, maar ach. Enne, Andrew Garfield is in deze film wel echt een cutie.


DRAMAWORLD | AFRADER
Omdat ik graag Koreaanse drama's en films kijk, geef ik ieder Koreaans ding op Netflix een kans. Vaak pakt dat goed uit, maar deze serie is echt kansloos. Hij is slecht geacteerd en, naja het is gewoon een slechte serie. Ik heb hem wel afgekeken, aangezien er maar tien afleveringen zijn en de lengte hiervan varieert tussen de 9 en 18 minuten. 


REIGN | AANRADER
Eerlijk gezegd heb ik geen enkel idee meer waarom ik aan Reign ben begonnen. Het is namelijk niet een typische serie waar ik naar zou kijken. Maar ik vind het geweldig! De jurken zijn prachtig en de verhaallijn is ook steeds interessant. Reign gaat over de jonge Mary Stuart (koningin van Schotland) die dankzij haar huwelijk met de prins van Frankrijk ook daar koningin wordt. De serie speelt zich dus af in de jaren 1500 en is gebasseerd op de werkelijkheid met een dosis entertainment. 

Heb jij iets van deze lijst gezien?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Ik ken hier eigenlijk nog heel veel niet van. Vaiana heb ik trouwens idd in de bios gezien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen weer! Ik heb Reign ook gekeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben al een tijdje heel benieuwd naar 'Hot Girls Wanted', die moet ik echt eens gaan kijken. Ik vond Vaiana een beetje tegenvallen trouwens..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vaiana blijft een heerlijke film! Ik ben erg benieuwd naar Reign, ik ga m even onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond brasserie valentijn ook niet veel aan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog niets uit deze lijst gezien! Reign is me ook aangeraden door een paar mensen. Maar dat is ook niet iets wat ik normaal zou uitkiezen. Misschien begin ik er wel eens aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onlangs heb ik Vaiana gekeken en vond hem wel keek, maar geen Disney/Pixar hoogstandje. Alleen Heihei is wel geniaal. Mijn laatst gezien aanraders zijn Atypical en Ozark.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS