MIJN FAVORIETE YOUTUBE KANALEN

woensdag, augustus 02, 2017


Nog niet zo lang geleden besloot ik serieus aan de slag te gaan met mijn YouTubekanaal en plaats ik inmiddels zelfs twee video's per week. Naast dat ikzelf meer actief ben met plaatsen, ben ik ook veel actiever geworden met kijken. Benieuwd welke kanalen ik het leukst vind?

JOANDAY
De YouTuber achter dit kanaal is Joan (verrassend). Joanday is haar vlogkanaal, waar ze sinds haar verjaardag in 2016 iedere dag een vlog uploadt. Joan is Koreaans-Amerikaans en woont inmiddels alweer drie jaar in Seoul. Ik vind het geweldig om haar vlogs te bekijken en sla ze ook regelmatig op als ze een plek heeft bezocht waar ikzelf ook naartoe wil. Ik volg dit kanaal deels omdat ik Joan geweldig vind en deels omdat ik gewoon met gezonde jaloezie naar haar leven en vooral Seoul kann kijken iedere dag, haha. (klinkt totaal niet kansloos hoor).


JAZZYBUM
Waar ik bij Joan haar vlogkanaal leuker vind dan haar gewone kanaal, is dat bij Jasmin precies andersom. Op haar kanaal Jazzybum maakt ze veel verschillende video's. Waaronder test en try on video's van AliExpress items, haar vriend die een outfit voor haar koopt en het testen van (onmogelijke?) Pinterest hacks.


SAFIYA NYGAARD
Deze meid is geweldig. Waarschijnlijk heb jij jezelf weleens afgevraagd hoe het zou zijn om rond te lopen in de bekende doorzichtige broeken van Topshop, of dat lelijke mannenborst badpak? Safia test het allemaal voor je uit. Maar daarnaast kijkt ze ook hoe goed Facebook, Instagram en YouTube haar kennen door -serieus- de eerste vijf dingen te kopen die er voor haar geadverteerd worden. Haar kanaal staat eigenlijk vol met video's waarin ze dingen probeert waar jij altijd al antwoorden op had willen hebben.

Welk YouTubekanaal is jouw favoriet?

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Wat leuk deze kon ik allemaal nog niet ga gelijk eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken geen 1 van de 3 maar ik denk dat ik SAFIYA NYGAARD eens ga opzoeken. Die lijkt me wel de moeite :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk artikel, zelf kende ik deze YT nog niet, dus ik ga zeker even een kijkje nemen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ken deze ook nog niet. Volgens mij neig je vooral naar grappige kanalen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa Jazzybum! Vind ik ook leuk, de andere twee ken ik nog niet :). Safiya's kanaal lijkt me erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kijk zelf naar hele andere alternatieve kanalen, maar van de kanalen die je noemt kijk ik alleen af en toe naar Safiya Nygaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook zo graag nog naar Seoul! Ik ga haar vlogs eens bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij mij zijn het vooral BBQ en andere food kanalen die ik bekijk op Youtube

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke kanalen zeg, ik vind tasty erg leuk om te volgen puur voor mijn kook en bak gebied.. simpel en kort maar krachtig plus toch heel erg duidelijk, desi perkins en nikkie tutorials op make-up gebied en zo heb ik er nog wel een paar! Zelf heb ik nu bijna de 8000 abonnees dus dat schiet ook al op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel eerlijk kijk ik maar weinig YouTube filmpjes en lees ik meer blogs. Ik kijk wel bij Lovely Charlotte en af en toe Pinkit

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tsss, wel jammer dat ik er niet bij sta hoor, hahaha. Nee grapje. Leuk lijstje, ik ga de dames eens bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS