LAST WEEK'S BUYS #9

maandag, augustus 07, 2017


Het is niet als of ik iedere week weer nieuwe dingen koop. Toch? Oké, toch wel. En om iedere keer nou flink uit te pakken met een shoplog, is ietwat overdreven. Vandaar dat ik 'last weeks buys' in het leven heb geroepen. Iedere maandag show ik mijn koopjes van de afgelopen week!My oh my, het is alweer een tijdje geleden dat ik de laatste last weeks buys online zetten. Ik heb in de tussentijd namelijk werkelijk waar niets gekocht! Nu is het ook slechts één item, maar wel een leuke.


TRUI | PULL&BEAR
Toen ik met Lisa op de kermis van Tilburg was, begon het zo nu en dan een beetje te regenen. Aangezien we maar een paraplu hadden (ik had die van mij thuis laten liggen, stom!) besloten we te schuilen in de Pull&Bear. Meteen toen ik deze rode trui zag hangen was ik verliefd! Ik besloot hem te passen en ja hoor, hij stond zoals ik hoopte. Ik maakte nog even snel een 'yay or nay' foto voor in mijn Insta story, maar stiekem wist ik dat ik hem ging kopen en dat deed ik dus ook. De trui kost trouwens maar €17,99.

Wat vind jij van mijn nieuwe trui?

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Leuke trui! Had hem ook in de winkel zien hangen en nog in het grijs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie trui. Kijk wel uit met wassen :) straks is alles rood.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo leuk! Ik hou echt van dit soort truien.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS