,

LAST WEEK'S BUYS #10

maandag, augustus 14, 2017


Het is niet als of ik iedere week weer nieuwe dingen koop. Toch? Oké, toch wel. En om iedere keer nou flink uit te pakken met een shoplog, is ietwat overdreven. Vandaar dat ik 'last weeks buys' in het leven heb geroepen. Iedere maandag show ik mijn koopjes van de afgelopen week!
EAU ROMA WATER, TONER | LUSH
Alweer een tijdje geleden kocht ik voor het eerst deze toner van Lush. Of eigenlijk was het sowieso mijn eerste toner ever, erg hè? Binnen no time was ik helemaal om en wist ik dat wanneer deze op zou zijn, ik een nieuwe wilde kopen. Het moment was daar en ik haalde echt letterlijk net op tijd (twee dagen!) een nieuwe in huis. De toner is 100 gram en kost €6,95.


CAPTURE YOUR STYLE | AIMEE SONG
Zoals jullie op mijn huidige wishlist konden zien wil ik graag het boek 'Hoe word ik instafamous?'. Of in ieder geval een boek met Instagram tips eigenlijk. Ik was dan ook blij verrast toen ik via Instagram (haha) dit boek tweedehand te koop aangeboden zag. Ik greep mijn kans en na een paar dagen lag dit boek bij mij in het postvakje, hoera!


MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE | KIEHL'S
Onlangs ontving ik een prachtig pakketje met heerlijk ruikende levendel en dit serium van Kiehl's. Het is de bedoeling dat je iedere avond enkele druppels op je huid smeert en het serum je huid in de nacht herstelt zodat je in de ochtend weer een heerlijke gladde, stralende en gehydrateerde huid hebt. 

Wat heb jij afgelopen week gekocht?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ahh, dat boek wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne spullen heb je gekocht! Ik heb nieuwe meubels gekocht voor in huis haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben erg benieuwd naar het boek! Ik kocht een bullet journal haha. Erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen! Ik ben vooral benieuwd naar het boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm nu ben ik wel erg benieuwd geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS