SUSANBLOGT.NL IN EEN NIEUW JASJE!

woensdag, juli 05, 2017


Hoera! Susanblogt.nl heeft een make-over ondergaan. Het design is nu iets simpelen dan de vorige en natuurlijk nog steeds makkelijk in gebruik. Ik heb een aantal belangrijke aanpassingen gemaakt, waar ik jullie graag meer over vertel. Dus lees snel verder!Een menubalk bovenin en een menubalk onder de banner, dat is niets nieuws. Ik heb wat tablets verplaatst en de zoekbalk is nu bovenin. Maar, deze tweede menubalk heeft een hele leuke nieuwe functie! Namelijk de 'random post' of 'shuffle' knop. Met één simpele klik kom je nu terecht op een random gekozen artikel. Handig, voor als je zin hebt om op mijn blog te snuffelen of even iets wil lezen maar je niet precies weet wat.
__________________________________


Vanaf nu ziet het einde van een artikel er zo uit. Zoals je kunt zien zijn de tags weer terug! Hierdoor kun je gemakkelijk zien wanneer een artikel gesponsord is, of niet. Aan gesponsorde artikelen voeg ik namelijk altijd de tag 'sponsored' toe. Daarnaast kun je mijn artikelen nu ook hartstikke makkelijk delen op socialmedia.
__________________________________


Wat ook nieuw is, is de functie om gemakkelijk naar mijn vorige of het volgende artikel te gaan. De 'aanbevolen' artikeln had ik ook al in mijn vorige design, maar deze extra functie maakt het toch weer wat leuker.
__________________________________


Voorheen kreeg ik vaak van lezers te horen dat ze via hun mobiel geen reactie kunnen achterlaten. Met dit nieuwe reactiesysteem hoop ik daar verandering in te kunnen brengen. Vanaf nu kun je namelijk ook reageren via Disqus en Facebook.

Wat vind jij van deze make-over?

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Leuk, je bent er vast druk mee bezig geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het mooi geworden! Ik hou van minimalistische websites.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, het ziet er mooi uit hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt heel mooi uit, ga zo door! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, het je blog is mooi geworden!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie strakke layout Susan! Ziet er heel gaaf uit en juist die kleine veranderingen en extraatjes maken het nog toffer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk layout. Je hebt goed bezig met hier en daar aanpassen. Dat doe ik naar eigen wensen aanpassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke make-over! Ik vind de random shuffle knop echt heel leuk en origineel, echt leuk. Verder houd ik sowieso van een rustige lay-out, dus dat zit wel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik weet niet precies hoe je blog er hiervoor uit zag maar ik vind deze look heel erg mooi. Altijd weer leuk om te zien dat Blogger blogs er net zo goed kunnen uitzien als wordpress blogs!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS