PERSOONLIJK UPDATE: SCHOOL, WERK, BLOGGEN & YOUTUBE

maandag, juli 17, 2017


De afgelopen twee maanden is een hoop gebeurd en het is hoogtijd om jullie even een update te geven van wat er dan allemaal gaande is. Ik geef jullie de laatste ins en outs over mijn leven met betrekking tot school, werk, bloggen en YouTube.


SCHOOL
Het zou op dit moment een feestelijke periode moeten zijn. Maar helaas is het mij niet gelukt om mijn diploma te kunnen bemachtigen. Waar één van mijn goede vriendinnen, Lisa, vorige week haar papiertje in ontvangst kon nemen, moet ik nog ploeteren voor school. Voor het schrijven van mijn scriptie heb ik voor de herkansing helaas geen goede begeleiding gekregen. Zo heb ik voor een aantal hoofdstukken geen feedback ontvangen en was de feedback die ik wel gekregen had niet al te duidelijk. Want daar waren uiteindelijk alsnog dingen mis, die ik in eerste instantie nooit zo te horen gekregen had of zo begreep. Een grote fail dus. Maar hé, Fontys staat er volgens mij ook om bekend dat ze niet zo denderend zijn. Het schoolrooster van wanneer ik mijn scriptie weer kan inleveren is er bijvoorbeeld ook nog niet, terwijl deze er toch al echt had moeten zijn.

WERK
Zoals jullie vast wel weten, heb ik mijn afstudeerstage gelopen bij Editie NL van RTL4. In juni had ik daar mijn laatste dag. Hoewel ik mijzelf stiekem gepromoot heb, was het niet mogelijk voor mij om daar te blijven. Met als resultaat dat ik, op moment van schrijven, hartstikke werkloos ben. Natuurlijk heb ik al wel een aantal sollicitaties de deur uit gedaan. Maar ik heb dus geen diploma, en voor bijbaantjes ben ik natuurlijk veel te oud. In de zomervakantie kom je volgens mij alleen als 16-jarige ergens aan de bak. Zodra ik een leuke baan gevonden heb, zal ik jullie snel updaten!


BLOGGEN
Als je mij al een tijdje volgt, heb je vast gemerkt dat er opeens geen drie maar vijf posts per week verschijnen! Waar de één in de zomer kiest voor een schema waarin ze minder plaatsen, doe ik juist het tegenovergestelde. Ik ga namelijk niet meer op vakantie en heb dus tijd genoeg om aan mijn blog te werken en ik wil iedereen kunnen vermaken die ook niet weg gaat en dus net als ik op de bank zit. Als iedereen een zomerschema heeft, dan is er straks niets meer te lezen en dat zou jammer zijn. Voor zolang het mogelijk is voor mij, wil ik vijf posts per week blijven plaatsen.

YOUTUBE
Van die vijf posts die er iedere week verschijnen, zijn twee steeds een video. Van 'poging tot 1 video per week' ben ik naar 'diehard 2 video's per week' gegaan en het bevalt mij heel erg goed. Natuurlijk zou ik het leuk vinden als ik meer views, reacties en abonnees heb. Maar ik haal in ieder geval wel erg veel plezier uit het opnemen en editen van de video's voor mijn kanaal. Ik zou het leuk vinden als je mijn kanaal even wil bekijken en natuurlijk abonneren als je het leuk lijkt.

Hoe is jouw leven? Haha

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Ik merkte al dat je meer plaatste op je blog haha leuk! Jammer van school en werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat balen Susan! En helemaal omdat jij er dan, door de feedback/communicatie fout, vrij weinig aan kan doen. Soms snap ik het echt niet hé, hoe die scholen denken dat het hoort. Hopelijk hoor je snel wanneer je het nog een keertje mag gaan proberen en dan komt het vast goed! Aan de andere kant; tis ook wel een keertje fijn om aan je blog/youtube te kunnen werken zonder alle dingen die je nog moet doen. Al snal ik uiteraard ook dat je toch liever wat zou willen verdienen. De maatschappij kan zo oneerlijk zijn! Maar ik denk aan je hoor, t komt goed! You can do it💪!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen !!! Mag je wel herexamen doen? Hoop het wel en dat je het mag halen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He wat balen van je scriptie. Ik zit ongeveer met hetzelfde... heel irritant.
  Ik hoop dat je snel een baan vind! Ik ga duimen voor je :).
  Wel leuk dat je nu meer tijd voor het bloggen en YouTube hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spijtig dat het niet meteen gelukt is met de scriptie, ligt ook aan de soort opleiding, met een creatieve opleiding is het eigenlijk maar net wat de examinator er zelf van vindt omdat er geen echt goed of fout is. Gaat de volgende keer vast wel lukken. Succes ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend jammer van je scriptie. Ik hoop dat je deze snel af kan sluiten en je diploma in handen krijgt. Wel leuk dat je nu even meer tijd voor je blog en You-tube hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He vervelend van school zeg. Nou ja, nu eerst lekker genieten van je vrije tijd en lekker veel aan je blog werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Balen van je diploma zeg. Hopelijk lukt het snel alsnog. Misschien kun je zo lang je baanloos bent meer tijd in je blog steken en daar geld mee verdienen?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat balen van je scriptie.. Komt de volgende keer helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is echt vervelend. Balen zeg! Het komt goed. Volgende keer gaat het goed. Nu lekker genieten van vrij tijd en je blog en vlog

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw gaaf dat je stage hebt gelopen bij Editie NL. Jammer dat je daar niet kan blijven en dat je je scriptie niet gehaald hebt. Ik hoop dat je 'm toch nog kan halen! Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat jammer van je scriptie, da's natuurlijk echt balen. Hopelijk lukt het je snel je scriptie te halen én een leuke baan te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS