,

LAST WEEK'S BUYS #8

maandag, juli 10, 2017


Het is niet als of ik iedere week weer nieuwe dingen koop. Toch? Oké, toch wel. En om iedere keer nou flink uit te pakken met een shoplog, is ietwat overdreven. Vandaar dat ik 'last weeks buys' in het leven heb geroepen. Iedere maandag show ik mijn koopjes van de afgelopen week!


T-SHIRT | PRIMARK
De laatste tijd is mijn kledingstijl best wat veranderd en begin ik voor mijn gevoel steeds meer één stijl te ontwikkelen. En in die stijl horen dit soort t-shirts thuis, een beetje old school en ook wel high school-achtig, haha. Ik vind ze geweldig! Dit shirt heeft een opdruk van 'Harlem Globetrotters' wat een Amerikaans basketbal team is. Maar ik vind vooral de stijl en het woord 'globetrotters' leuk omdat ik ook van reizen houd en nog veel meer van de wereld wil zien dan ik momenteel gezien heb.


ZONNEBRIL | PRIMARK
Tijdens mijn vakantie in Kreta heb ik mijzelf kapot geërgerd aan mijn RayBan zonnebril. Het is een piloten model met van die vleugeltjes, die iedere keer enorm in de knoop met je haar zitten als je hem ook maar één seconden op je hoofd zet. Om niet in een chagrijnige opwelling €150 neer te knallen voor een nieuwe, besloot ik een zonnebril bij Primark te halen. Dan kan ik altijd nog op mijn gemak opzoek gaan naar een mooie RayBan of iets.


BABE, YOU GOT THIS | BOL.COM
Ik kwam een artikel tegen over dit boek op de blog van Jennie en raakte meteen geïnteresseerd. Ik besloot nog wat meer informatie op te zoeken en opeens was ik het boek bij Bol.com aan het afrekenen, haha. De dag erna was die binnengekomen terwijl ik in de Efteling was (Efteling vlog komt vrijdag online!). Ik ben pas net begonnen met lezen, maar vind het nu al een goede aankoop.

Wat heb jij afgelopen week gekocht?
Follow

You Might Also Like

18 lovely comments

 1. Leuk dat je merkt dat je kledingstijl zich ontwikkelt! Dat boek kende ik nog niet. Ik ga dat eens nader bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke items! Dat boek heb ik ook al eens voorbij zien komen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lijkt me dat een leuk boek zeg! Ik lees veel te weinig, misschien dit boek maar es proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke items zeg! Het boek ga ik denk ik ook bestellen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke producten heb je gekocht, vind die zonnebril erg gaaf! Ook erg handig dat er geen vleugeltjes aan zitten die steeds aan je haren vast zitten. x A

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke items heb je gescoord! Ik ben ook erg benieuwd naar dat boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dat shirt leuk! Echt een geweldig item, ik snap wel dat je die heel tof vindt. Mooie zonnebril ook! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het boek lijkt mij ook wel interessant. Ik heb afgelopen week behoorlijk wat geld uitgeven; nieuwe meubels en een armband

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje, wat leuk om te lezen dat veel van jullie ook interesse hebben in dit boek! Zeker kopen, al zeg ik het zelf, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke items! Die zonnebril van Primark is erg tof en hebben ze ook van Ray Ban trouwens: de Ray Ban Erika. Mocht je uiteindelijk toch nog een nieuwe ray-ban willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke items! En dat boek hoor ik zoveel over, ik word echt nieuwsgierig er naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het boek lijkt mij ook nog wel wat. De zonnebril vind ik ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die bril! Super leuk! en dat boek ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die bril! Super leuk! en dat boek ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke aankopen. Dat boek lijkt mij ook erg leuk. Onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuke aankopen, vooral het shirt vind ik echt super gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk! Dat boek wil ik ook nog heel graag hebben! Misschien dat ik hem nog voor de vakantie ga halen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS