,

LAST WEEK'S BUYS #7

maandag, juli 03, 2017


Het is niet als of ik iedere week weer nieuwe dingen koop. Toch? Oké, toch wel. En om iedere keer nou flink uit te pakken met een shoplog, is ietwat overdreven. Vandaar dat ik 'last weeks buys' in het leven heb geroepen. Iedere maandag show ik mijn koopjes van de afgelopen week!


MINI STATIEF | KRETA
Ik had eens een mini statief... Maar waar die gebleven is, is de grote vraag. Ik heb dan ook mijn complete studio overhoop gehaald voor mijn vakantie naar Kreta. Ook bij mijn ouders keerde ik de kasten binnenstebuiten. Helaas beiden zonder succes. Om die reden twijfelde ik dan ook geen moment toen ik dit statiefje in een winkeltje in Kreta tegenkwam. Voor maar €9, perfect!


PLAYSUIT | BERSHKA
In deze vlog konden jullie al zien dat ik was gaan shoppen in het centrum van Heraklion. Ik heb in verschillende de winkels een heleboel gepast, maar ging uiteindelijk slechts met één item naar huis. Een beetje jammer, eerlijk gezegd. Ik scoorde deze te gekke playsuit voor €19,95 bij Bershka. Ik was overigens niet de enige die deze playsuit hartstikke leuk vond. Twee dagen later zag ik namelijk iemand lopen die hem ook aanhad. Beetje een bummer: ik had hem zelf ook aan op dat moment, oeps! Oh trouwens, er komt ook een outfit post aan waarin ik mijn nieuwe playsuit draag.

Wat vind je van de playsuit?
Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik vind je playsuit erg leuk! Ik kan maar nooit slagen bij de Bershka, misschien volgende keer toch wat beter rond kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke playsuit, staat he goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die jumpsuit ziet er leuk uit! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig zijn statief en echt een onwijs leuke, schattige outfit.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS