DE FILM DIE IEDEREEN NU IN DE BIOSCOOP MOET ZIEN

maandag, juli 31, 2017


Tot nu toe ben ik dit jaar pas 11 keer naar de bioscoop geweest. Maar één ding weet ik zeker: Baby Driver is mijn ultieme favoriet. Ik ging er twee weken geleden heen, maar kan hem maar niet uit mijn hoofd krijgen. Stiekem wil ik eigenlijk wel nog een keer.

Waarom je deze film moet zien? Simpel, er zitten heel veel leuke elementen in verwerkt. Zo staan niet alleen geweldige autorace scènes, actie en geweld centraal, maar ook muziek, romantiek en humor. Oh en hallóóó super sexy hotte bad guy-ish Ansel Ergot. Dus, als je nog naar de bioscoop wil binnenkort, moet je zeker even naar Baby Driver.

Heb jij Baby Driver al gezien?

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Ik MOET echt nog naar Baby Driver! Ik hou van Edgar Wright!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet gezien, ga bijna nooit naar de bios. En als ik ga zit er haast niemand. Ze kunnen beter de prijzen verlagen zodat er meer mensen gaan, tijdens actie dagen zit het er nml wel aardig vol.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hmm nu ben ik toch wel erg nieuwsgierig geworden!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS