ZOMERPROOF IN 3 STAPPEN

donderdag, juni 22, 2017


Je hoeft niet eens op vakantie om wat zon te zien! Het weer in Nederland is geweldig. Vandaar dat het mij leuk leek een mini stappenplan te maken hoe jij jouw benen en voetjes zomerproof kunt maken. Heb je nog meer tips? Deel die dan vooral in de comments.
BENEN SCHEREN
Ik heb geen idee of ik de enige ben, maar ik heb er zo'n hekel aan om mijn benen te scheren, ahhaha. Om die reden stel ik het dan ook vaak uit, maar met deze temperaturen kan ik er niet omheen. Als je een beetje zomerproof wil zijn, moet je dus sowieso even die beentjes ontharen.


ZELFBRUINER
Voor de één misschien compleet overbodig, maar voor mij onderhand een must. Mijn huid is helaas zo bleek als de pest. Voordat ik op vakantie ga vergeet ik daarom ook zeker niet even te scrubben en mijzelf met deze bruiner in te smeren. Dan kan ik mij tenminste vertonen in korte jurkjes, haha.


(TEEN)NAGELS LAKKEN EN VOETENMASKER
Oké, misschien klinkt dit wat gek. Maar ik vind het niet kunnen als mensen open schoenen aanhebben met ongelakte teennagels. Dat kan in mijn hoofd gewoon echt niet. Dus hup! Verwen je voeten met een masker en lak die nageltjes.

Wat is jouw ultieme zomerproof tip?

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Royaal smeren met zonnebrandcrème voordat je de zon in gaat:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook lichtgevend wit, maar ik laat mensen maar lekker verblinden! Ik kan er ook niks aan doen dat ik zo licht ben en schaam me er ook niet voor. Betekent dan wel dat ik me helemaal van top tot teen in moet smeren met zonnebrand, maar ach :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zomervoetjes! Het allerbelangrijkste vind ik dat voeten helemaal op en top verzorgd zijn in de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS