,

LAST WEEK'S BUYS #6

maandag, juni 26, 2017


Het is niet als of ik iedere week weer nieuwe dingen koop. Toch? Oké, toch wel. En om iedere keer nou flink uit te pakken met een shoplog, is ietwat overdreven. Vandaar dat ik 'last weeks buys' in het leven heb geroepen. Iedere maandag show ik mijn koopjes van de afgelopen week!


RUGZAK | FJÄLLRÄVEN | BEVER
Waarschijnlijk heb je geen idee hoe je het Zweedse merk moet uitspreken, maar weet je wel direct waar het om gaat. De Fjällräven rugzak ik namelijk de meest bekende (hipster?) rugzak die momenteel te koop is. Als ik een trendsetter of diehard volger zou zijn, zou ik enorm achterlopen. De hype rondom deze rugzak is namelijk al een lange tijd aan de gang. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik die hype in eerste instantie niet zo begreep. Totdat ik Pei Yin de tas eens zag opendoen. Wow! Het ritssysteem is zo handig en tof. Je kunt de tas gewoon compleet openmaken. Vanaf dat moment was ik om, alleen vond ik ze nog wel erg duur. Tijdens mijn afscheid bij Editie NL kreeg ik een VVV cadeaubon, waarvan ik deze tas uiteindelijk met korting gekocht heb. De tas kost in de winkel €79,95. Trouwens, het model van deze rugzak is Kånken, wat je (voor zover ik begrijp) als Konken uit moet spreken).

Heb jij een Kånken rugzak?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Oh die tas zou ik ook nog wel willen.. Misschien koop ik hem binnenkort.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze rugzakken zo leuk! Als mijn Eastpak ooit kapot gaat koop ik deze!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Alleen heb ik geen idee of Eastpacks wel kapot gaan, ahaha

   Verwijderen
 3. Lekker praktisch rugzak met zo'n rits. Had het nog niet eerder gezien.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS