LAST WEEK'S BUYS #5

maandag, juni 19, 2017


Het is niet als of ik iedere week weer nieuwe dingen koop. Toch? Oké, toch wel. En om iedere keer nou flink uit te pakken met een shoplog, is ietwat overdreven. Vandaar dat ik 'last weeks buys' in het leven heb geroepen. Iedere maandag show ik mijn koopjes van de afgelopen week!


SPRINGVORM | SO LOW
Helaas zit mijn stage bij Editie NL erop (een afscheidsvlog komt snel online!). Om te trakteren wilde ik zelf een orea cheesecake taart maken. Omdat ik nog geen springvorm in huis had besloot ik er een te kopen. Hij heeft een diameter van 26 centimeter en kostte net geen vijf euro.


VLOGCAMERA | SONY | MEDIA MARKT
Al een tijdje zat ik eraan te denken een vlogcamera te kopen. De camera die ik daar voorheen voor gebruikte had ik namelijk al sinds mijn zestiende (of zo). Hij deed het prima, maar ik kon mijzelf er niet in zien en had dus ook nooit door of ik wel scherp in beeld was. Ook kwam er geen geluid meer uit als ik fragmenten op de camera bekeek en wist thuis dus pas of het geluid goed was. Aangezien ik binnekort op vakantie ga, wilde ik graag een goede camera om vlogs mee te maken. Benieuwd welke camera het precies is en hoeveel hij kost? Kijk dan de vlog.

Heb jij een vlogcamera?

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Dat zijn 2 leuke en handige dingen om te kopen/hebben! Benieuwd naar jouw afscheidsvlog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En was de oreo taart gelukt?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die camera is echt zo leuk! En een springvorm is altijd erg handig om te hebben. Erg leuke items ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS