, ,

LAST WEEK'S BUYS #4

maandag, juni 05, 2017


Het is niet als of ik iedere week weer nieuwe dingen koop. Toch? Oké, toch wel. En om iedere keer nou flink uit te pakken met een shoplog, is ietwat overdreven. Vandaar dat ik 'last weeks buys' in het leven heb geroepen. Iedere maandag show ik mijn koopjes van de afgelopen week!
DROOGSHAMPOO | BATISTE
Ik vind het altijd handig op droogshampoo in huis te hebben en die van Batiste vind ik erg fijn.  Iets met 'when your social life and your hair-wash-days do not match' of iets in die richting. Helaas wel een beetje duur, maar gelukkig waren ze afgelopen week in de aanbieding. Ik weet alleen niet meer precies hoe duur die was.


ZONNEBRANDCRÈME | NIVEA
Hoera, de zon laat zichzelf weer zien! Vooral mensen met zo'n bleke huid als ik kunnen niet zonder zonnebrand het huis uit. Deze kocht ik ook al in de aanbieding, haha. Deze kostte €8,99.


SHAMPOO & CONDITIONER | SYOSS
Ik gebruik eigenlijk niet altijd maar een bepaald merk of type shampoo en conditioner voor mijn haar. Syoss was in de 1+1 aanbieding en de verpakkingen zijn lekker groot, dus besloot ik deze te kopen. De conditioner die ik momenteel gebruik (Andrélon) is namelijk bijna op. €4,99 in totaal.

KLEDING & BEAUTY | PRIMARK
Ik bracht een bezoekje aan de Primark en heb hier natuurlijk ook een shoplog van gemaakt. Ik kocht onder andere een super tof oversized denim jacket en een hele mooie bikini.


BLOEMEN | ALBERT HEIJN
Nog steeds probeer ik iedere week nieuwe bloemen voor mijzelf te kopen. Mijn vorige bos (niet in een Last Weeks Buys geweest omdat dat toen het enige was dat ik kocht) was helaas niet zo mooi als dat ik hoopte. Van bovenaf was die prima maar van de zijkant vond ik hem tegenvallen. Deze vind ik dan wel weer leuk en kleurrijk, al zouden er best twee bossen in deze vaas kunnen.

Welke aankoop is jouw favoriet?
Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Ik gebruik ook altijd droogshampoo van Batiste, vind die erg fijn. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel, bloemen zijn mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bloemen zijn altijd leuk om in huis te hebben. Heb ook droogshampoo van batiste, handig voor noodgevallen zal ik maar zeggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke koopjes. De batiste was voor 2,99 afgelopen week. Ik ben ook dol op de kersen variant al verslaat niks de tropical geur voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dan heb ik geloof ik ook deze Batiste tijdens die actie gekocht! :p En ik had eerst de tropical, maar die was er niet meer, haha.

   Verwijderen
 5. Leuke koopjes! En super leuke rubriek om al je aankopen te showen. Bloemen zijn altijd goed en leukom in huis te hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk aankopen! Die jeans jas love it

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS