,

LAATSTE WEEK BIJ EDITIE NL VAN RTL4 + ACHTER DE SCHERMEN!

dinsdag, juni 20, 2017


Waarschijnlijk hebben jullie niet gemist dat ik mijn afstudeerstage bij Editie NL (RTL4) heb gedaan. Zo nu en dan plaatste ik namelijk een video daarvan op mijn blog, haha. Afgelopen week was helaas mijn laatste... Om die reden besloot ik een achter de schermen afscheidsvlog te maken.Wil je als eerste mijn nieuwe video's zien? Abonneer je dan hier gratis!

Wat is jouw droomstage?
Follow

You Might Also Like

13 lovely comments

 1. Wat ontzettend jammer dat je niet bij EdietieNL kon blijven werken na de stage, je bent er namelijk duidelijk op je plek. Echt super leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen bij EditieNL! Erg leuke vlog, ik heb hem zelfs al 2 keer bekeken. En die Gerben is grappig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig leuke vlog heb je gemaakt. En ook erg leuk om op deze manier mee te kunnen kijken achter de schermen van EditieNL. Leuke collega's had je daar, jammer dat je niet kan blijven en dat je jouw pasje moest inleveren. Taart lijkt mij ook lekker ;) Succes met je scriptie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk filmpje, je had echt een leuke tijd daar,dat is wel duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je er weer een leuke video van gemaakt, en leuk bewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je hier stage bij mocht doen, lijkt me een fijne plek waar je veel kunt leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah die taart lijkt me heerlijk! En wat een leuke vlog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lijkt me dat een leuke stageplaats! Ik heb net ook mijn stage achter de rug bij het magazine Marie Claire, dat was ook echt mijn droomstage. Vanaf augustus mag ik er ook aan de slag als student redactrice :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een leuke stageplek lijkt me dat zeg! Heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ontzettend leuk om zo een dagje met jou mee te kunnen lopen en te zien hoe het er achter de schermen bij EditieNL aan toe gaat. Hopelijk vind je na deze onwijs leuke fijne stage snel een net zo leuke baan. Succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke video! Ik heb ook net mijn stage achter de rug, ik mis het er nu al. Succes met het vinden van een baan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke vlog! Interessant om te zien hoe dat allemaal gaat, wel jammer dat je niet kunt blijven natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Duidelijk een dieet taart ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk om mee te kijken achter de schermen! Wat jammer dat je stage al voorbij is :'(

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS