,

IK WAS ALWÉÉR OP TV (RTL4)

vrijdag, juni 09, 2017


Vanaf nu mogen er geen grapjes meer over mijn fame gemaakt worden. Ik begin namelijk bijna de serieuze 'BNer' status te krijgen. Nog even en mijn Instagram- en Twitteraccounts hebben een blauw vinkje. Om nog maar de zwijgen over de miljoenen volgers die eraan zitten te komen...

Speelde jij dit vroeger ook?
Follow

You Might Also Like

14 lovely comments

 1. Haha, super grappig spelletje!
  Slim met je voeten op de pootjes van de bureau stoel haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geef die Robbie ajb een acteercursus, wel heel erg nep zeg. Maar verder wel lachen het filmpje en ik ging helemaal stuk om jouw droge nuchtere reactie, die was echt goud waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Susan jij bent af" hahahahahaha hij is goed! Grappig filmpje, maar jij maakt het helemaal af. Echt zo van "al die consternatie, je mag alleen de grond niet raken en daar hoef je niet zo moeilijk voor te doen" hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, echt lachen jouw reactie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig! Ik kende het spel helemaal niet, maar dit is leuk, ga ik ook doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, leuk. Het is leuk om te zien hoe informeel het er achter de schermen aan toe gaat. Daar lijkt het tenminste wel op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Achter de schermen is het inderdaad redelijk informeel en gezellig! 😊

   Verwijderen
 7. Hahaha, grappig. Ik probeer tijdens mijn werk altijd buiten beeld te blijven, maar dat is soms vrij lastig als je 'bij de televisie' werkt. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat jammer, ik kan het filmpje niet afspelen, snik... nu meerdere keren geprobeerd... maar krijg steeds en fout melding. Ik ga het straks gewoon nog een keer proberen, en mocht het me lukken dan schrijf ik gewoon nog iets... want zoals alle reacties hierboven, moet het een leuk filmpje zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat gek! Hopelijk is het nog gelukt 💪🏻

   Verwijderen
 9. Hahaha, oke dit vind ik wel een heel leuk spelletje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha.. hilarisch! Leuk spelletje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Whaha geweldig jou reactie zo zou ik ook reageren

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS