IK KRIJG VANDAAG MIJN SCRIPTIE UITSLAG!

maandag, juni 12, 2017


Vandaag of morgen is het de grote dag. De dag dat ik gebeld word met het nieuws of ik mijn scriptie heb gehaald, of niet dus. Maar mocht ik het gehaald hebben, dan ben ik nog lang niet van school af... Er is namelijk nog een afstudeerproject.Zoals ik al zei, word ik vandaag of morgen gebeld met de uitslag van mijn scriptie. Maar hoe dan verder? Als ik het gehaald heb, dan word ik ingedeeld voor de 'assessments'. Het assessment is een presentatie van ongeveer een uur waarin ik laat zien dat ik klaar ben om het werkveld in te gaan. Ik moet naar aanleiding van een concept voor vijf onderdelen bewijzen dat ik dat kan. Waaronder 'plannen' en 'onderzoeken' maar ook nog andere dingen. Als ik dat ook gehaald heb, kan ik op 13 juli mijn diploma in ontvangst nemen.

Maar als ik mijn scriptie niet gehaald heb, dan heb ik iets minder dan een week om deze te herkansen... Helaas kan ik dan ook niet meedoen met de eerste ronde assessments en word ik ingepland voor de tweede ronde. Als ik het dan in één keer haal, kan ik geloof ik ook gewoon op 13 juli dat papiertje komen halen.

Is het allemaal te dramatisch en moet ik mijn scriptie na de herkansing nogmaals herkansen of zak ik voor de assessment en de assessment herkansing? Dan moet ik toch echt naar 'volgend schooljaar' en kan ik mijn scriptie pas weer inleveren begin september. Natuurlijk hoop ik dat het niet zo ver zal komen.

Mijn moeder heeft vanaf het moment dat ik mijn scriptie inleverde iedere dag al een kaarsje voor mij aangestoken. Super lief! Hopelijk werkt het en word ik gebeld met goed nieuws. Ik laat het jullie sowieso nog weten.

Update: ik heb het helaas niet gehaald. Hopelijk scoor ik beter met de herkansing volgende week maandag!

You Might Also Like

4 lovely comments

  1. Heel erg spannende dagen dus ♡

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super spannend! Ik duim voor je!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Balen dat je het niet hebt gehaald, veel succes met je herkansing!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS