,

IK GA NAAR KRETA EN IK NEEM MEE + GRATIS CHECKLIST PRINTABLE

vrijdag, juni 23, 2017


Als jullie dit lezen, ben ik al op vakantie! Mijn broer, Frank, zit voor zijn stage in Kreta, waar hij werkt op het vliegveld van Heraklion. Ik besloot vorige week een ticket te boeken om naar hem toe te gaan. Benieuwd wat ik allemaal mee neem? Oh en ik heb er nog een gratis te downloaden printable bij gedaan!Wil jij als eerste mijn nieuwe video's bekijken? Abonner je dan hier gratis!Heb jij de printable gedownload?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Relaxed om anderhalf uur voor vertrek je hele koffer overhoop te halen, hahahaha. Fijne vakantie op Kreta.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een handige printable ik zelf vergeet altijd m’n tandenborstel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blijft een super leuke koffer! Fijne vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mag je desinfectiegel meenemen in handbagage? Valt dat niet onder vloeistoffen? Vraag me dat af gezien we binnenkort ook gaan vliegen als het goed is en ik het wel mee wil nemen in de handbagage.. Echt een superleuke koffer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In je handbagage mag je tot 1 liter aan vloeistoffen meenemen, maar dan 100 ml per item. En je moet het in een doorzichtige zakje doen. Alles moet wel in hetzelfde zakje.

   Verwijderen
 5. Ik ga over 3 maanden naar China dus dan wil ik wel goed voorbereid zijn qua bagage. Deze lijst helpt me hier zeker bij, fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS