GETEST: MAC LIQUID LIPSTICK 'BACK IN VOGUE'

dinsdag, juni 13, 2017Een tijdje terug zagen jullie in mijn Last Weeks Buys al dat ik een liquid lipstick van MAC had gekocht. Trouwens, dit konden jullie ook zien in mijn Rotterdam vlog met Pei Yin, haha. In ieder geval heb ik hem al een tijdje kunnen testen en deel ik graag mijn oordeel met jullie.De kleur is inreallife minder donker dan op deze foto - lijkt meer op de productfoto


Ik kocht de liquid lipstick in de sale met 21% korting. Daardoor kostte hij mij slechts €19,36 (wat stiekem nog wel een groot bedrag is). De naam van deze lipstick is Back In Vogue en de kleur heeft iets oranjes, maar toch ook subtiel. Alles behalve 'Hup Holland Hup' op je lippen dus.

De kwaliteit van Back In Vogue ben ik erg over te spreken. Hij blijft lang en goed zitten. Wanneer je een nieuw laagje aanbrengt over de oude heen ziet het er ook niet vies uit. Daarnaast droogt hij mijn lippen niet uit en zit die erg prettig. Maar... Ik ben eigenlijk vrijwel net zo enthousiast over de liquid lipsticks van Colourpop en die kosten maar $6 per stuk. Natuurlijk is het al wel algemeen bekend dat je bij MAC (en andere merken) ook voor de naam betaald.

Of ik nog een liquid lipstick van MAC zou kopen? Eerlijk gezegd niet. Ze kosten normaal gesproken €24,50 en dat vind ik toch wel erg duur. Vooral omdat ik - zoals ik al zei - vrijwel net zo tevreden ben over de liquid lipsticks van Colourpop, en die kosten een stuk minder. Maar de liquid lipsticks en de kleur Back In Vogue zal ik zeker aanraden.

Heb jij een liquid lipstick van MAC?

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Mooie kleur, staat je goed! Ik heb geen liquid lipsticks van Mac, maar vind de gewone lipsticks wel heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie kleur, maar inderdaad beetje prijzig. En als je over een ander merk net zo enthousiast bent, die zo'n 4x goedkoper is, dan zou ik wel weten welke ik opnieuw koop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. supermooi kleurtje zeg, past perfect bij mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een mooie kleur. Lijkt ook qua kleur erg op die je eerder getest hebt van colourpop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk kleurtje! Zelf heb ik meerdere liquid lipsticks van MAC in mijn stash en ik vind ze het geld zeker waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi kleurtje. Staat je goed

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleur staat je goed! Ik heb geen lipsticks van Mac omdat ze me echt veel te duur zijn haha. Voor de kwaliteit zijn er genoeg andere merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleur! 25 euro voor een liquid lipstick is inderdaad wel duur, dus wel fijn dat je er eentje in de sale hebt kunnen scoren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleur! En mooi meegenomen met die actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. staat je goed! en ik heb ook het gevoel dat MAC steeds duurder word :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze heel duur, maar vaak wel heel mooi. De kleur staat je echt prachtig, maar ik zou ook eerder voor een goedkopere gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind hem ook erg mooi, maar wel heel duur.. Dan hebben andere merken inderdaad leukere producten aangezien ze dan goedkoper zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS