,

VLOG: PAALDANSEN OP MAGIC MIKE & ROTTERDAM VEROVER MET PEI YIN

woensdag, mei 10, 2017


Er staat weer een nieuwe vlog voor jullie klaar! Afgelopen week ging ik samen met Pei Yin naar Rotterdam. We waren trouwens net een koppel, want we hadden dezelfde outfit aan, 👯 oeps! Daar zijn we gaan winkelen, naar de bioscoop geweest, hebben we geluncht en gingen we als een echte toerist naar de kubuswoningen. Daarna was het tijd om te paaldansen op... Magic Mike's hit Pony 🔥.
Wil je als eerst mijn nieuwste vlogs en andere video's zien? Abonneer je hier gratis!

Zal ik vaker een vlog plaatsen?
Follow

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Geweldig die outfits! Leuke vlog :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijke vlog hahaha en dat paaldansen is super cool zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh girl we fabulous

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Paaldansen is wel gaaf zeg, maar super moeilijk volgens mij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heerlijke giechel vlog! En ik beken... ik heb ook nog nooit een poké bowl op. Zag er wel heel erg lekker uit! Jammer van het paaldansen, maar volgende keer beter hoor. Ik doe het je niet na ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldige meidenvlog! Ik werd er vrolijk van ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb zelfs nog nooit van een poké bowl gehoord :$ Zag er wel echt heerlijk uit! Paaldansen lijkt me zo cool om te doen, maar ziet er ook zo moeilijk uit! Hopelijk gaat het volgende keer beter en kan je ons wat gave dingen tonen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha alleen de titel is al geweldig! Ik sla hem even op om later te bekijken. Mijn dochtertje ligt net te slapen, op schoot haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aahhh wat sneu dat het dan net deze keer minder goed ging bij het paaldansen. Misschien moet je dan je camera toch wat vaker meenemen, dan kunnen we het een andere keer wel goed zien gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk zo'n vlog! Zo te zien hebben jullie een gezellig dagje gehad in Rotterdam. Ik heb trouwens ook nog nooit een poke bowl gegeten hoor, maar ben wel benieuwd. Was het een beetje lekker? Wat heb je gekocht van MAC? Ik zag het net niet namelijk haha. En ontzettend gaaf dat je paaldanst. De volgende keer gaat het vast beter!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS