MIJN KANSLOZE LIEFDESLEVEN DEEL 3: LUIDRUCHTIGE BUURVROUW

vrijdag, mei 19, 2017


Om maar even met de deur in huis te vallen: mijn liefdesleven is ronduit kansloos. Om jullie op regelmatige basis een gezonde dosis leedvermaak te bezorgen, heb ik besloten een soort blogserie van mijn liefdesleven te maken. De bedoeling is dat ik iedere keer weer een ander stukje van mijn lovelife behandel. Uiteraard is jullie feedback welkom en kun je mij vanalles vragen, haha.

DIE HEEFT ER ZIN IN
In diezelfde week nog dat ik in mijn studio kwam wonen, werd ik 'verwelkomt' voor de luidruchtige geluiden van mijn buurvrouw. Het was een wild gekreun dat oneindig door leek te gaan. Serieus, dit is geen grap. Ik hoorde het toen ik in bed op mijn mobiel lag te kijken. Je weet wel, Facebook, Instagram, WhatsApp. En opeens dat gekreun. Dankzij die plaatsvervangende schaamte deed ik geen oog dicht, totdat het eindelijk voorbij was.

De dagen daarna hoorde ik het steeds vaker. Maar dan vaak ook echt op de meest bizarre tijdstippen. Daar bedoel ik rond twee uur 's nachts of 5 uur in de ochtend mee. Een mens slaapt dan toch gewoon? Ik wel in ieder geval, maar door haar wilde oergeluiden werd ik steeds wakker.


KOPJE THEE BIJ DE BUURVROUW
Het gรชnante was dat ik niet precies in de gaten had van welke buurvrouw het nou kwam. Ik had een vermoeden, maar het was niet 100% duidelijk. Ondanks dat de geluiden erg hard waren. En met รฉรฉn van mijn buurvrouwen kan ik het goed vinden, dus ik zou het awkward vinden als zij diegene is die ik steeds hoor. 

Op een gegeven moment ging mijn leuke buurvrouw er vandoor voor het weekend. We hebben weleens een kopje thee samen gedronken en ze vertelde mij dat ze soms naar haar ouders gaat etc etc. Ik zag haar daarna met een koffertje vertrekken. En diezelfde nacht hoorde ik weer dat gekreun. Mijn vermoedens werden bevestigd: het was niet mijn leuke buurvrouw.

STIL, STILLER, STILST
De grote vraag die ik voor mijn luidruchtige buurvrouw heb is: waarom? Waarom moet je zo eindeloos lang en hard kreunen. Het geluid dat ze produceerd lijkt zo monotoon en on-oprecht, dat geen enkele vent of vrouw daarvan kan genieten. Wilde ze mij gewoon laten horen dat zij wel actie in haar leven had en ik niet? Who knows.

Gelukkig is de dame in kwestie al een hele tijd stil. Wat bij mij natuurlijk weer een hoop vragen oproept. Is ze single? Is haar lover tijdelijk weg? Komt haar lover dalijk terug voor uitbundige welkomsseks? Heeft ze haar stem verruild voor toffe benen? Ik zal het denk ik nooit weten.

Heb jij weleens een luidruchtige buurvrouw gehad?

You Might Also Like

21 lovely comments

 1. Wel fijn dat het gekreun niet van de leuke buurvrouw afkomt. Anders lijkt het mij toch wat moeilijker om daar je zelf te kunnen zijn. Ik denk dat mijn gedachten dan elke X afdwalen naar haar gekreun, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha geweldig dit! Ik heb dit weleens gehad met een huisgenootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, daar word je vrolijk van, hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha! Ik heb er gelukkig nooit last van, aan allebei de kanten wonen mensen boven de 50 dus ik hoor nooit iets.
  Snap heel goed dat je het awkward vind, dat je het een keer hoort, dat is okรฉ, maar zo vaak.. my gosh.
  Gelukkig is het niet de aardige buurvrouw!

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker chill jij met die 50+ buurtjes. En idd, als het de leuke was zou super ongemakkelijk zijn als ik met haar praat, haha. Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Sorry maar ik moest echt super hard lachen! Dit is namelijk iets waar ik zelf ook altijd bang voor ben met mijn buren.
  Ik zie ook steeds je 'love life' berichten op facebook voorbij komen maar dan heb ik het te druk en vergeet ik het later te lezen. Nu ik deze heb gelezen blijf ik zeker hangen wanneer je de volgende keer weer iets post!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahha, wat fijn om te horen dat je het een leuk verhaal vindt ๐Ÿ˜Š En snap heel goed dat je bang bent, haha. Liefs, Susan

   Verwijderen
 6. Omg dat zou ik niet kunnen uithouden. Wij hadden buren die elke avond ruzie maakten. Zo luid dat we onze televisie niet meer konden verstaan. Gelukkig zijn ze intussen verhuisd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jeetje, dat is ook vervelend zeg! Beste is eigenlijk om gewoon geen buren te hebben, hahaa

   Verwijderen
 7. Haha ik heb het nog nooit meegemaakt. Misschien leest ze het toevallig wel en is het vanavond stil ๐Ÿ˜‰

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel lastig maar gelukkig is het nu even stil ;-). Je zou de volgende keer ook heel hard mee kunnen kreunen wellicht stopt ze dan van de schrik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Whahaha ik zou denk ik gewoon lekker savonds een muziekje aanzetten. Dan hoef je tenminste niet naar dat gekreun te luisteren! Maar ja wie weet is zij ook wel een hele lieve buurvrouw en kunnen jullie hier later samen hard om lachen!!!! LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O jee, ik zou het ook genant vinden als je elkaar dan overdag tegenkomt. Ik zou niet weten waar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, awkward! Dat lijkt me echt vreselijk. Ik zou niet weten hoe ik naar de buurvrouw moet kijken of reageren๐Ÿ™ˆ.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hahahahahahah dat lijkt me echt verschrikkelijk, maar enigzins ook weer grappig, want zij heeft weer helemaal niks door natuurlijk. Maarja ik ben echt zo iemand die dan zegt het was wel gezellig he gisteravond ahahhahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, dat durf ik echt niet te zeggen! ๐Ÿ˜‹

   Verwijderen
 13. Oh! Wat heerlijk dit. Ik heb boven mij een vrijgezelle man wonen die al 40 jaar droog staat! En de rest slaapt verweg van mijn slaapkamer! Geen gekreun hier ๐Ÿ˜…

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ik wil niet weten wat die 40-jarige man allemaal 'stilletjes' doet dan....

   Verwijderen
 14. Haha, het lijkt me heel ongemakkelijk en hoop voor je dat het wegblinft ๐Ÿ˜‰

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha ik heb echt even dubbel gelegen van het lachen, je verteld het leuk! Ik weet helaas hoe vervelend zo een buurvrouw kan zijn! Woon nu gelukkig rustig maar ik heb in het verleden terwijl mijn buurvrouw zo bezig was gewoon voor haar deur gestaan of ze ook aan omwonende kan denken :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Erg vervelend zoiets! Gelukkig woon je nu prettiger ๐Ÿ˜Š

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS