LAST WEEK'S BUYS #2

maandag, mei 01, 2017


Het is niet als of ik iedere week weer nieuwe dingen koop. Toch? Oké, toch wel. En om iedere keer nou flink uit te pakken met een shoplog, is ietwat overdreven. Vandaar dat ik 'last weeks buys' in het leven heb geroepen. Iedere maandag show ik mijn koopjes van de afgelopen week!


MAC LIQUID LIPCOLOUR | DOUGLAS
Als je net zo gek op MAC bent als ik, dan weet je vast wel dat het beautymerk weinig met aanbiedingen komt. Toch is het de laatste tijd steeds vaker raak. Afgelopen week was er namelijk 21% korting bij Douglas op alles van MAC. Ik was hartstikke blij, want ik had nog wat cadeaubonnen van Douglas in mijn portemonnee (hoera 🎉) en koos voor deze mooie liquid lipcolour. Welke kleur het precies is het hoe hij mij bevalt? Daarvoor moet je wachten op mijn review. In de sale kostte deze mij trouwens €19,36.


ROZE TULPEN 🌷 | ALBERT HEIJN
Daar zijn ze weer hoor, mijn bloemen van de week. Dit keer weer tulpen. Maar roze, in plaats van oranje. Ondanks dat het natuurlijk Koningsdag was, haha. Deze tulpen staan trouwens beter dan de vorige, ze zijn nu nog steeds hartstikke mooi.


Heb jij iets gekocht tijdens de MAC sale?

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Wauw I love the liquid lipcolour. Prachtig kleurtje en wat fijn van die sale!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook nog graag een liqiuid lipstick van MAC maar twijfel nog over de kleur. Een keertje langs de winkel dan maar...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi bos tulpen! Ze staan nog zo mooi rechtop. Bij mij gaan ze altijd zo gauw hangen helaas.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die liquid lipcolour ziet er zo heel mooi uit. Benieuwd hoe die bevalt. Mooi dat de tulpen nog zo goed staan, soms groeien die dingen zo raar alle kanten uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je last week buys altijd super leuk om te lezen. Leuk om te kijken wat een ander koopt en zelf lekker inspiratie op doen! Je maakt ook mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kleur lippenstift!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Komt spuit11 even aan hier, maar ik wist dus echt niet dat mac ook liquid lipsticks heeft, haha! Ga zo gelijk even googlen naar alle kleuren want ben nu wel benieuwd geworden. Super nice dat je die korting hebt kunnen pakken en ook nog cadeaubonnen had!
  Oeeh en liefde voor die tulpen. ♡

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS