AFSTUDEREN EN MEGA VEEL STRESS

maandag, mei 08, 2017


Waarschijnlijk hebben jullie wel in de gaten dat ik bezig ben met afstuderen. Ik volg mijn afstudeerstage bij EditieNL, RTL, en doe daar dus ook mijn onderzoek. Voor dit onderzoek ben ik al een lange tijd druk bezig. Vandaag is de dag dat ik mijn eerste focusgroep-onderzoeken ga uitvoeren!Helaas heb ik het veel te druk gehad met het voorbereiden hiervan, en heb ik dus geen tijd om een artikel te schrijven (op dit stukje tekst na dan 🎉). Wil je toch van mijn blog genieten? Bekijk dan de items van EditieNL waar ikzelf in voorkom. Waarom? Uh, dan groeit mijn BNer status weer een beetje! Hahhahahha, help a sister out naar fame.

• Item 1: een race door Amsterdam. Hoe ben je het snelst? Met de scooter, auto of tram?

Ben jij ook aan het afstuderen?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ik vind vooral de laatste uitzending waar jij in zat briljant! Je moet dat maar durven/kunnen om zo serieus met een doos als hondje door de stad te lopen, hahahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met Sandra eens, de laatste uitzending was echt een heel erg leuk/goed onderwerp. Heel veel succes met je focusgroep-onderzoeken en natuurlijk het afstuderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes! Komt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes vandaag Susan! Je kunt het!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met afstuderen, je kan dit! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS