5 LEUKE FILMS DIE IK ONLANGS HEB GEKEKEN #5

vrijdag, mei 26, 2017


Naast mijn enorme serie verslaving ben ik ook gek op films. Ik heb namelijk niet voor niets een Netflix abonnement, haha. Daarom deel ik vanaf nu om de zoveel tijd de vijf leukste films die ik de afgelopen tijd gezien heb. En dan kan dat zowel bioscoop of Netflix zijn. Een filmpje pakken in de bios is namelijk ook erg leuk en gezellig.ENEMIES IN LAW
Ohmijngod, wat een geweldige film πŸŽ‰ Schrik alsjeblieft niet van het feit dat de film Koreaans is, je kunt bij Netflix gewoon Nederlandse ondertiteling aanzetten en de film is zeker het kijken waard. Het gaat over de zoon van twee criminele ouders die op de vlucht zijn. Hij wordt verliefd op de dochter van de politieman die zijn ouders zoekt. Om te bewijzen dat hij de dochter 'waard' is, wil hij ook bij de politie. Zowel zijn eigen ouders als de vader van zijn vriendinnetje willen niet dat hij erin slaagd en proberen er alles aan te doen dat hij geen politieagent wordt. De film is super grappig en de verliefde jongen is stiekem best leuk 😏.HET VERLANGEN (BIOSCOOP)
Toen ik de trailer zag leek het mij al meteen in leuke film. Het hielp ook wel een beetje dat Chantal erin zit, want haar vind ik persoonlijk een leuke spontante vrouw. Anyway, Ik had op een zondag met Lisa afgesproken en stelde voor om naar de bioscoop te gaan en deze film te kijken. Gelukkig leek het haar ook heel leuk. Het eindoordeel? Een leuke film met een plottwist 😏.TUINTJE IN MIJN HART (BIOSCOOP)
Ik had op mijn vrije dag met Nicky afgesproken en we zouden samen een drankje doen. Uit het niets bedacht ik dat het ook wel leuk kon zijn om naar de bios te gaan en ik zag dat Tuintje in mijn Hart draaide op het perfecte tijdstip. Ik appte Nicky en het leek haar een leuk plan. De film kijkt heerlijk weg en is echt typisch een Nederlandse film. Heel veel dingen zijn totaal niet logisch πŸ˜‚, maar je laat het allemaal rustig op je afkomen. BEAUTY AND THE BEAST (BIOSCOOP)
In de laatste '5 leuke films die ik onlangs heb gekeken' liet ik al zien dat ik de tekenversie van Beauty and the Beast gekeken had. Dit omdat ik door de hele hype rondom de nieuwe versie wel even een opfris beurt nodig had met betreft de film. Eenmaal in de bios merkte ik dat er maar kleine dingen anders waren. Ik vond het een prachtige film en heb ook zeker wat traantjes weggepinkt πŸ™ˆ. Heel vervelend, aangezien ik niet alleen mijn eigen maar ook een 3D bril ophad...RATATOUILLE
Ik ben niet alleen naar de bioscoop gegaan hoor, ik heb ook heerlijk op de bank gezeten met mijn laptop en Netflix. Ik ging naar 'voor het hele gezin' en koos Ratatouille uit 🐭. Een film die ik vroeger wel eens had gezien. Stiekem vond ik hem net zo leuk als toen en heb ik genoten! Zeker een aanrader voor als je een throwback naar je kindertijd wil beleven. Bonus feitje: vroeger had ik twee ratjes als huisdier, ja echt waar.

Heb jij deze films al eens gezien?
Follow

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Heb alleen de laatste vroeger gezien. Maar de andere 4 kijken mij wel leuke films!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond Beauty and beast echt een leuke film!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh ik wil heel graag Beauty and the Beast zien! Keek vroeger elke avond een film, maar om eerlijk te zijn de laatste jaren niet echt. Soms nog wel een keer naar de bios.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beauty & the beast is ontzettend leuk! De rest heb ik nog niet gezien haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, ik heb een paar weken terug B&B gezien, was de eerste film ever die ik keek in de bios!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk lijstje! Ik vond Bwauty and the beast echt geweldig πŸ˜€ Ben vooral erg benieuwd naar Het Verlangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb geen van de films gezien en kijk ook vrijwel nooit films. Mijn kinderen daarentegen houden er wel erg van. Mijn zoontje weet meer van Netflix dan ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ikzelf kijk liever films in de bioscoop. Zo ben ik Beauty and The Beast gaan kijken, Γ©cht een aanrader voor het grote scherm!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb beauty & the beast al gezien. Tuintje in mijn hart lijkt mij echt en leuke film. Helaas staan veel films niet hier op Netflix ivm Amerikaanse verbinding.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS