10 FILMS VOOR EEN GEZELLIGE MOEDERDAG

vrijdag, mei 12, 2017


Zondag is het Moederdag! Tijd om je moeder op te zoeken, lekker voor haar te koken, een spa-dagje te houden en op de bank neer te ploffen voor een film. Ik selecteerde 10 films voor jou en jouw mama, dus heb je zeker geen last van keuzestress op die chille dag.SOOF
Ik geloof dat Soof sinds kort pas op Netflix staat. Deze film heb ik een hele tijd geleden met mijn moeder gezien en we wilden eigenlijk nog samen naar deel twee in de bioscoop, maar daar is het helaas nooit van gekomen. In ieder geval is deel één hartstikke leuk om samen te kijken. Trouwens, ik weet zeker dat zowel jij als jouw moeder lekker wegdromen bij Dan Karaty, haha.TOSCAANSE BRUILOFT
Vergeef mij, maar ik heb deze film nog nooit gezien. Zodra mijn drukke schoolperiode voorbij is, gaat daar verandering in komen. Mijn moeder heeft hem wel gezien, en vond het een hele leuke film! En aangezien ik veel Nederlandse films stiekem erg leuk vind, weet ik zeker dat dit ook een geweldige moeder-dochter film is om zondag samen te kijken. En om weer even terug te komen op lekkere mannen. Deze film verovert jullie harten met Jan Kooijman.THE PROPOSAL
Alweer een knappe man: Ryan Reynolds! Voor het geval je nu denkt dat iedere film met een knappe vent een moederdag aanrader is: nee, gewoon toeval. Deze film heb ik al meerdere keren met mijn moeder gezien en iedere keer is het weer net zo leuk.THE AGE OF ADALINE
No hate, maar ik vond Blake Lively zo vervelend in Gossip Girl dat ik deze film niet wilde zien. Maar toen ik in het vliegtuig naar Korea zat, besloot ik hem toch aan te klikken en te kijken. Beste beslissing ever. Daarna heb ik hem ook nog eens thuis met mijn moeder gekeken, zij vond het ook een mooie film.GOOISCHE VROUWEN
Kom ik weer hoor, met een Nederlandse film. Om een of andere manier vind ik ze toch écht vermakelijk en een aanrader om met je moeder te kijken. Deze heb ik geloof ik met mijn moeder in de bioscoop gezien, maar dat weet ik niet 100% zeker, haha.HAIRSPRAY
Een gezellige film met een serieus onderwerp: love it. Ik heb hem zelfs twee keer met mijn moeder gezien en ik heb hem ook op DVD, al gebruik ik dat natuurlijk niet meer. Hij staat ook gewoon op Netflix, dus dat is handig! Oh, en het is natuurlijk allesbehalve vervelend om naar Zac Efron te kijken.OVER HER DEAD BODY
Wat een leuk film! Hahaha, voor dit artikel bekeek ik de trailer natuurlijk even weer en ik krijg spontaan zin hem nog een keer te kijken haha. Toen ik nog Desperate Housewives keek was ik helemaal fan van Eva Longorgia, het zal mij totaal niet verbazen als ik daarom ooit deze film heb gezien.THIHNK LIKE A MAN
Sommige mensen kunnen een film maar één keer zien, ik hoor daar zeker niet bij. Deze heb ik zelfs twee keer in één week gezien. Het is - naar mijn idee - een geweldig grappige en leuke film die ook vast goed scoort bij je moeder.MANNENHARTEN
Dit is de laatste Nederlandse film uit het rijtje, maar zeker de moeite waard! Ik weet dat er een deel twee is, maar die heb ik nooit gezien. Of mijn moeder deel twee (of überhaupt deel 1) gezien heeft, weet ik eigenlijk helemaal niet. Maar wat ik wel weet, is dat jullie deze beiden leuk zullen vinden.MR. RIGHT
Weg met alle logica! Als je bij deze film gaat nadenken, gaat alles mis. Er is namelijk niets logisch aan, maar daardoor wel heel geinig. Waardeert je moeder droge en bijzondere humor? Dan is dit een leuke film om samen te kijken!

Welke ga jij zondag kijken met jouw moeder?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Zulke leuke films, ik ben vooral fan van Soof

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit een aflevering van de serie Gooise vrouwen gezien, maar de films wel en die zijn inderdaad leuk. Meeste films van jouw lijstje heb ik ook net veel olezier gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze bijna allemaal gezien! Leuke films xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jep ben het met je eens, zijn allemaal leuke films!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. the age of Adeline is zo'n fijne film!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk lijstje zo! De meeste van jouw tips hebben mijn moeder en ik al samen gezien, maar wij gaan dit keer voor PS I love you en de klassieker (die moeders echt kan dromen) Dirty Dancing. Eerst snikken met een goed stuk taart (en heeeeeel veel chocolade enzo :P) en dan nog even lekker swingen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS