,

VIDEO: IK WAS TE ZIEN OP RTL4!

vrijdag, april 14, 2017


In mijn gedachte ben ik al een halve BNer, een star on the rise. Naja, in werkelijkheid valt dat wel weer mee met die one minute of fame, maar wat vond ik het geweldig! Voor mijn stage bij EditieNL (doordeweeks 18:15 RTL4) mocht ik gisteren namelijke meehelpen met een item.
Wie wil er een handtekening?
Follow

You Might Also Like

14 lovely comments

 1. Echt super leuk! Ook een grappig item om aan me te werken. Had wel gedacht dat de scooter zou winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kei grappig. Ik had het gisteren al op tv gezien en ik dacht al dat jij het was, echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha miepte, al een paar keer gekeken, echt een leuk filmpje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Liebe Susan, schöner Beitrag. Wir haben gerade zusammen mit deinem Papa deinen Beitrag gesehen. Interessant zu sehen wie schnell man doch durch Amsterdam kommen kann. Mach weiter so!!
  Gruß Heiko und Tristan+++++Papa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg , normaal kijk ik dit altijd, maar heb het dit keer even gemist

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh lieverd toch! ;) ik vind de tram nog steeds het makkelijkst en goedkoopst! Maar goed in Amsterdam heb ik nooit haast. Ze vergeten even dat je eerst een scooter moet opzoeken, dat kost ook tijd. Leuk item!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat te gek zeg dit, echt heel tof! Helemaal niet vervelend om dit als stagiaire te mogen doen, lijkt me :-) Op naar je volgende moment of fame!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker niet vervelend! Hihi 😊
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 8. Haha super leuk :) Wat flauw dat je de tram miste haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk filmpje Susan, goed gedaan (ook al had je verloren qua tijd :))
  En dan je bijdrage aan de Zuid-Korea issue... Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hihi wat super leuk! ik ben door mijn blog/youtube nu twee keer op tv geweest. Op tegenlicht met mijn action shoplog (na het shot van beautylab) en een keer met de cosmo reclame met 5 andere youtubers. Ik mocht meedoen met de Essence campagne, ik kwam toen op een muziek zender en de MTV.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat leuk zeg! Echt tof dat je daaraan mee mocht werken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS