MIJN KANSLOZE LIEFDESLEVEN DEEL 2: DUBBEL DATE

maandag, april 03, 2017


Om maar even met de deur in huis te vallen: mijn liefdesleven is ronduit kansloos. Om jullie op regelmatige basis een gezonde dosis leedvermaak te bezorgen, heb ik besloten een soort blogserie van mijn liefdesleven te maken. De bedoeling is dat ik iedere keer weer een ander stukje van mijn lovelife behandel. Uiteraard is jullie feedback welkom en kun je mij vanalles vragen, haha.

DE DUBBEL DATE
In films en series komen ze maar al te vaak voor, die dubbel dates. In real life ken ik eigenlijk niet echt mensen die op dubbel dates gaan. Behalve ikzelf dan. Ik vraag mijzelf eigenlijk af waarom ik het niet vaak zie gebeuren om mij heen. Dubbel dates zijn juist hartstikke handig. Want ja, wie huurt er nou een bowlingbaan af voor twee personen? Wanneer je met z'n vieren bent is het al snel een stuk leuker. Maar misschien kijk ik gewoon teveel films en zijn dubbel dates in het echte leven gewoon een stuk meer awkward. Ik bedoel, wat als het andere stel ongelooflijk klef doet, of je het vriendje van je bff stiekem helemaal niet zo mag?

Een tijdje terug stond er bij mij een dubbel date op de planning. Maar aangezien ik nog steeds single as fuck was/ben en met niemand date, moest ik wel een heel bijzondere 'date' uitnodigen...

MIJN LAATSTE VRIENDJE
Even een stukje terug in de tijd. Twee jaar geleden had ik mijn laatste relatie. Samen met hem, een goede vriendin (Jessy) en haar vriendje (Tim), zijn we toen op dubbel date gegaan. Jessy en ik zijn beiden jarig in januari en het ABC (American Buffet Corner in Velp) is het perfecte restaurant om te eten. Na ja, restaurant... Meer de beste vreetschuur die je ooit in je leven zal tegenkomen. Onder één dak heb je zo'n 10 restaurants waar je twee uur lang onbeperkt eten en drinken kunt halen. Als je jarig bent, krijg je een kaart dat je gratis mag gaan. Jessy en ik gingen lekker gratis en onze mannen kregen de rekening. Hoera, twee uur lang onszelf volproppen. Het was zo'n succes, dat we besloten dit het jaar erop weer te doen.

'JE MOET EEN VRIENDJE VINDEN'
Vorig jaar was ik (net als nu) echter hartstikke single. Een beetje teleurgesteld besloten we om niet naar het ABC te gaan. Want als het gratis kan, dan wil je gratis (zei er iemand 'Hollander'?). "Volgend jaar moet je gewoon weer een vriendje hebben hoor", zeiden Jessy en haar lover destijds.

Maar naarmate de tijd verstreek, was ik nog steeds single. 2017 Kwam er langzaam aan en weer kreeg ik te horen dat het hoogtijd was iemand aan de haak te slaan... Als of dat zo makkelijk is. Toen het nieuwe jaar eenmaal was aangebroken en Jessy al jarig was geweest, had ik nog steeds geen lover aan mijn zijde. Het duurde niet lang voordat ik ook jarig was en we een datum geprikt hadden voor de ABC date. Maar wie moest ik meenemen?

BIJZONDERE DUBBEL DATE JONGEN
Geloof het of niet, maar ik heb op de valreep een leuke vrijgezelle jongen gevonden. Hj is lang, knap, prettig gestoord en volgt een leuke opleiding. Wie het is? Niemand minder dan mijn broer Frank. Nu vind ik het overigens hartstikke leuk om met Frank tijd door te brengen en gaan we ook regelmatig samen lunchen. Maar het idee dat ik op een dubbel date ging met mijn broertje is gewoon een beetje stom. Uiteindelijk was het super gezellig en hebben we een leuke twee uur-durende dubbel date gehad. Een beetje beschamend maar leuk feitje: ik had het meest gegeten van iedereen.

• Lees ook: Mijn kansloze liefdesleven deel 1: Tinder

Ben jij ooit op een dubbel date geweest?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Hihi, nou ja single zijn heeft natuurlijk ook zijn voordelen ;) Komt heus wel een echte leuke man op jouw pad. En je hebt je dus lekker tonnetje rond gegeten bij het abc.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Singel zijn heeft ook z'n voordelen, en je komt vanzelf wel iemand tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat leuk. Als je het maar gezellig hebt, toch? Dan is het alleen maar leuk om met iemand te gaan waarvan je weet dat het gezellig wordt, dan dat je de kans hebt op een super awkward stomme dubbeldate. Dat ABC klinkt als een gigantisch winnend concept... Ontzettend balen dat dat voor mij aan de andere kant van het land is, maar mocht ik een keer in de buurt zijn gaat deze wel op m'n food bucketlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hilarisch om een vriendje te zoeken voor een gratis maaltijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, alleen is ook maar alleen! Toch gezellig dat je zo'n leuke band hebt met je broer. Tuurlijk liever een vriendje, maar dat komt ook oooooit wel weer.. 😄

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS