MIJN GEWELDIGE 'BOYS TEARS' IPHONE HOESJE

woensdag, april 12, 2017


Iedereen kent het wel; je opent AliExpress en komt bij de meest bizarre en leuke items terecht. Ikzelf kwam dit geweldig grappige hoesje tegen en twijfelde geen moment om hem te kopen. Na zo'n drie weken wachten, lag het hoesje in mijn postvakje.


DE LOOKS EN KWALITEIT
Om te beginnen ziet het hoesje er natuurlijk geweldig uit en sprak mij dus ook meteen aan toen ik op AliExpress aan het rondkijken was. De kwaliteit van het hoesje heeft mij enorm verrast! Het hoesje is groot en steekt een stukje uit bij alle knopjes... Toch kun je ze allemaal even makkelijk indrukken. Ja, zelfs het knopje om je iPhone op lock te zetten. In het hoesje zitten namelijk verdikte stukjes waar de knopjes zitten, zodat het allemaal soepel gaat. Erg goed over nagedacht. De kwaliteit is ook top, een lekker stevig hoesje.


GEBRUIK
Zoals ik al aangaf, gaat het indrukken van de knopjes hartstikke makkelijk. Maar het gebruik is meer dan alleen dat. Het is namelijk niet moeilijk om te zien dat het een groot hoesje is, niet altijd even praktisch. Als je het type bent dat haar telefoon altijd in dr broekzak heeft, is dit hoesje sowieso een no go. Ikzelf stop mijn mobiel in mijn jas- of rugzak, maar als nog irriteer ik mij zo nu en dan aan de grootte. Nog een kleinigheidje, door het rubbere materiaal glijdt hij stroef mijn jas- en rugzak in. Maarhé, je moet er wat voor over hebben om de show te stelen met dit Boys Tears hoesje.

VERKOPER & PRIJS
Dit hoesje kun je bij een aantal verschillende kopers vinden. Ikzelf kocht hem bij deze verkoper voor slechts $2,31. Het hoesje kwam snel binnen en goed verpakt, dus de verkoper vind ik top.

Wat vind jij van dit hoesje?
Follow

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Hahahaha geweldig! Maar lijkt mij wel beetje onhandig zo groot. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Love iT! Wil ik hebben! Binnenkort stap ik over naar een iPhone 7 en dan ga ik dit hoesje zeker in gedachten houden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk, maar niet zo heel praktisch volgens mij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super tof hoesje ! Ik hou meer van simpel, maar vind hem wel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, wat een grappig ding. Laat 'm maar niet thuis aan de 8-jarige dame zien. Dan wil ze én een telefoon, maar nog meer dit hoesje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te zien dat jullie net zo enthousiast zijn als ik! 😊

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS