LAST WEEK'S BUYS #1

maandag, april 24, 2017


Het is niet als of ik iedere week weer nieuwe dingen koop. Toch? Oké, toch wel. En om iedere keer nou flink uit te pakken met een shoplog, is ietwat overdreven. Vandaar dat ik 'last weeks buys' in het leven heb geroepen. Iedere maandag show ik mijn koopjes van de afgelopen week!TULPEN 🌷 | ALBERT HEIJN
Wow, allesbehalve een spannende aankoop natuurlijk. Maar sinds kort probeer ik iedere week bloemen voor mijzelf te kopen. Afgelopen week kocht ik dit bosje tulpen bij de Albert Heijn. Ze waren in de bonus en kostte maar €3, perfect! Ik ben namelijk niet van plan een fortuin aan bloemen uit te geven. Tijdens het maken van de foto stonden ze al bijna een week en is het hoogtijd weer nieuwe in huis te halen.


'STUDIO LAMP' | LIDL
My oh my, iedereen die het Lidl krantje niet heeft opengeslagen heeft deze geweldige lamp compleet gemist. Eén woord: wow. En om het nog mooier te maken, kostte dit schatje maar €29,99 😍. In mijn studio heb ik één hoek waar ik geen enkele lichtbron heb, dus daar heb ik hem dan ook voor gekocht. En stiekem wilde ik hem ook gewoon per se hebben.


CASIO HORLOGE | LUCARDI
Al een tijdje wilde ik een horloge dat bij praktisch iedere outfit zou staan. Ik heb namelijk een roségouden horloge van Michael Kors en een zilveren met bordeauxrode horloge van Marc Jacobs. Maar beiden zijn door de kleuren niet altijd even makkelijk te combineren. En hoe volg-achtig het ook klinkt 🙈, nadat ik iedereen met een Casio horloge spotte was ik volledig om en wilde ik er ook een. Ik kocht deze bij Lucardi waar die in de aanbieding was voor maar €29,99.

Welke aankoop is jouw favoriet?
Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Wow! Wie zou ooit denken dat die lamp van de Lidl kocht?! Wat een prachtige vondst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lamp!!! Echt prachtig xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal hele verschillende dingen, van de bloemen heb je natuurlijk maar kort plezier, maar ze fleuren wel je huisje op. De lamp is echt super mooi, mazzel dat je die in het krantje hebt gespot. En het horloge is inderdaad wel praktisch. Maar als ik moet kiezen dan toch de lamp!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah wat gaaf en dat horloge. love it♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi horloge en die lamp is helemaal geweldig voor maar 30 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die lamp vind ik wel erg gaaf zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah ik was helemaal te laat voor de lamp :( was dezelfde dag al uitverkocht en ik baalde enorm..
  Wat super dat je 'm hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS