OUTFIT: THE START OF SPRING

maandag, maart 20, 2017


Waarschijnlijk ga je dit moeilijk geloven, maar de broek in de ootd is mijn énige lange broek waarin ik blote enkels heb 🙈 De trend van blote enkele is ongelooflijk groot en is al meer dan een jaar gaande. Maar dit is serieus mijn enige exemplaar. Ik heb gewoon nog niet de perfecte spijkerbroek met blote enkels gevonden denk ik? En ik heb het snel koud...Lipstick Colourpop | Trui H&M | Broek Bershka | Sneakers Converse

Hoeveel enkel-broeken heb jij?
Follow

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Ooh die broek staat je erg leuk! Ik ben fan van de enkelbroeken maar ik heb net als jij inderdaad te vaak koud 😄 Gelukkig kan je met een paar leuke sokken al veel oplossen 😄

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, gelukkig ben ik niet de enige!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Leuke broek hoor! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke outfit, staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's en toffe broek! love it

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De foto's zijn gemaakt door een van mijn lieve vriendinnen, Pei Yin :) Als je mij al langers volgt kun je haar kennen van mijn Zuid-Korea avonturen 😊
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Ik ben zo verliefd op je broek! Leuk gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! Zelf vond ik het combineren nog best moeilijk, en speelde ik het lekker op safe met deze grijze trui 🙈
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 6. Wat een superleuke outfit! Die broek moet ik ook hebben! :P Staat ook mooi met die trui :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb je trouwens een link naar de broek? Ik kon 'm niet vinden op de site van Bershka!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, ik kwam dezelfde broek ook niet tegen. Maar ik geloof dat dit hem is, stofomschrijving en prijs komen overeen. Ik heb 'mijn' broek wel nog in de winkels zien hangen. https://www.bershka.com/nl/dames/kleding/broeken/tailoring-jogger-bandplooibroek-c1010193216p100959726.html?colorId=812

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS