MINI MODEMUSTHAVES SHOPLOG

vrijdag, maart 10, 2017


Eind februari was het bij Modemusthaves 'Manic Monday'. Een tof initiatief om de oude collectie de deur uit te krijgen. Hoe later op de dag: hoe goedkoper de items. Met een minimum van €5 per item. Ik waagde de gok en wachtte tot het vijf euro moment om te bestellen...In eerste instantie had ik mijn mandje propje vol. Dit vond ik leuk, dat was leuk, en oh dat tasje is nu wel heel goedkoop. Maar al gauw realiseerde ik mij dat ik alles nu gewoon aan het 'bestellen' was omdat het goedkoop was. Niet de bedoeling natuurlijk. Ik besloot dat ik van mijzelf maximaal drie items mocht afrekenen, uiteindelijk werden dat er twee.


Als eerst deze bidon. Ik heb al twee Doppers, waar ik enorm veel plezier van heb. Om mijn stash uit te breiden besloot ik deze te kopen. Hij is lekker groot en ziet er leuk uit. Als ik ga sporten zou ik deze bidon sneller meenemen dan mijn Dopper denk ik, hier past namelijk meer water in.


Eigenlijk had ik twee paar schoenen in mijn virtuele mandje gedropt 🙈, maar deze sandaaltjes hebben uiteindelijk gewonnen. Zijn ze niet schattig? De bruine sandaaltjes die momenteel in mijn kast liggen zijn al jaren oud en beginnen gebreken te vertonen. Daarnaast zijn het geen teenslippers, en loop je het risico 'uit' je schoen te glijden als je natte voeten hebt. En nee, dat hoeven niet per se vochtige zweetvoetjes te zijn, maar dat kan ook door een strandwandeling, een dagje bij een beek of rivier. Hoe ik deze kleurrijke schoentjes ga combineren weet ik nog niet, maar dat zal wel goed komen.

Kende jij Manic Monday al?
Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Ik ben heel benieuwd hoe die sandalen eruit zien als je ze aan hebt. Ze zien er in ieder geval vrolijk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee ik kende het nog niet en dat is maar goed ook, want ik zou mijn mandje ook helemaal vol proppen. Wat een goede, verstandige keuzes heb je gemaakt! En beide heel toffe aankopen. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahha ja mijn mandje zat ook echt heel vol eerst hoor :$ Volgende keer weet je het wel, en kun je lekker shoppen!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Wat een super leuke sandaaltjes! Ik houd van dit soort printjes! Laat de zomer maar komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een grappige sandaaltjes, ik vind ze er vrolijk uit zien. Nu nog hopen dat ze lekker lopen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke bidon met een leuke quote! En wauw, wat een super leuke, vrolijke en kleurrijke sandaaltjes! Perfect voor het mooie weer straks :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! Zelf zie ik mij ook al helemaal lopen met mijn sandaaltjes in de zon :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS