MIJN BOEKEN WISHLIST

maandag, maart 13, 2017


Als ik naar stage ga heb ik regelmatig een overstap van twintig minuten. Vaak bezoek ik dan even de boekenwinkel, dat vind ik leuk en is een handige manier om de tijd door te komen. En -vooral- lekker warm. Inmiddels heb ik een boeken wishlist opgebouwd en deel ik deze graag met jullie.
1. HET BUCKET LIST BOEK
Wat een leuk feel good boek is dit! Als ik dit boek zou hebben, zou ik voor iedere maand een doel stellen om een x aantal items af te kunnen kruizen. Helaas zijn sommige dingen best moeilijk of ben je bijvoorbeeld afhankelijk van buitenstaande factoren.

2. DE TED METHODE
Net als het Bucket List Boek is De TED Methode ook echt een boek om te hebben en om regelmatig in te lezen en te bladeren. Het lijkt mij een enorm handig boek voor mijn beginnende carrière in de communicatie.

3. NOOIT MEER SLAPEND ARM
Slapend arm wil ik mijzelf zeker niet noemen, maar meer money is altijd welkom 💰Het lijkt mij gewoon een leerzaam boek, net als die van TED eigenlijk. Misschien heb ik er wel echt iets aan, en rijd ik straks rond in een dikke Mercedes.


4. HOW NOT TO FALL IN LOVE ACTUALLY
Na het lezen van de achterkant van dit boek, wist ik meteen dat ik het wilde lezen, haha. "Life is 10% planning, 10% design and 80% totally winging it... Join Emma as she guides you through How Not to become accidentally knocked up at the age of 27, How Not to unceremoniously dump the father of your child, and then How Not to lose the job that (even though you hate it) is the only thing between you and being homeless"

5. TAALVOUTJES
Net het Het Bucketlist Boek, een leuk boek voor de heb. Af en toe lekker in bladeren en samen lachen om de meest hilarische taalfoutjes van kinderen of winkels.

6. HEARTLESS
Ook dit boek wilde ik meteen lezen toen ik de achterkant van het boek gezien had. In Alice Trough The Looking Glass zie je een stukje van hoe de Queen of Hearts zo heartless is geworden, maar ik denk dat dit boek een totaal ander verhaal heeft. "Long before she was the Queen of Hearts, Catherine Pinkerton was just a girl who wanted to fall in love"

Heb jij één van deze boeken?
Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Dat Bucket List boek heb ik! Super leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke boeken volgens mij. Ik mag graag lezen, maar ik lees eigenlijk niet zo veel. Maar als ik een goed boek heb dan wil ik het ik zo snel mogelijk uitlezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke titels. IK heb geen van alle gelezen. Ik zal ze wel toevoegen aan mijn leeslijst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie wishlist. Zo een bucket list boek wil ik ook wel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke boeken. Alleen zou ik zelf niet zo snel een Engelstalig boek lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke lijst! Ik heb de kalender van The Bucket List. Word er elke dag weer vrolijk van. Toffe spreuken en inspirerende quotes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wist niet dat er ook een kalender van was! Tof om te weten :) Het Bucket List boek heb ik nu afgelopen weekend aan een vriendin cadeau gedaan voor haar verjaardag 🎉
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 7. Ik dat Bucketlist boek ook. Geweldig. En dat boek met die taalfouten neem ik volgende keer mee.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS