MAN CRUSH MONDAY: 5X DE HOTSTE GUYS

maandag, maart 27, 2017


Mijn iPhone screensaver: knappe jongen. Mijn iPhone achtergrond: knappe jongen. Mijn WhatsApp achtergrond: knappe jongen. Need I say more? Aangezien maandag bekend staat als 'die vreselijke dag na het weekend', probeer ik er een wat leukere twist aan te geven: man crush monday. Het is een hashtag die ik al vaker voorbij heb zien komen (net als #tbt en #fbf) maar iedereen lijkt te vergeten omdat mensen de maandag haten. Maar vanaf nu niet meer!
COLTON HAYNES
Als eerst hottie Colton. Ik ken hem van Teen Wolf en Arrow, maar hij speelt ook in Scream Queens en de nieuwe film Rough Night. Leuk weetje: deze maand vroeg zijn vriend hem ten huwelijk en zei hij ja ๐Ÿ’•.

Een bericht gedeeld door KJ Apa (@kjapa) op

KJ APA
Zeg mij niet dat je nog nooit van Riverdale hebt gehoord... De nieuwe serie is een enorme hit en is al wekenlang talk of the town. Tussen het grote moord-probleem door dromen alle meiden helemaal weg van Archie, oftewel KJ Apa ๐Ÿ˜. KJ is een 19-jarige (I know, zo jong nog) acteur uit Nieuw Zeeland met perfecte sexy rode lokken (al is dat niet te zien in deze zwart/wit foto).


WILLIAM MOSELEY
Terwijl ik door zijn Instagram stalk als een gek om jullie te bewijzen dat hij een hottie is, raak ik steeds meer depressed. Wat een stomme foto's heeft hij erop staan zeg! Maargoed, William is die hunk van Narnia en de nieuwe The Little Mermaid film. Iedere keer als ik de trailer kijk en hij "She doesn't belong to you, I won't let you have her!" roept, kun je mij wegdragen ๐Ÿ˜. (Linker op de foto, kleding vanwege een acteer-iets, duh)


T.O.P / CHOI SEUNG HYUN
My oh my, TOP is zonder twijfel mijn rapper-crush. Helaas is deze knappe Koreaan een tijdje terug in het leger gegaan (dienstplicht) en omt hij pas over 1 jaar, 7 maanden en 10 dagen vrij (ja echt) ๐Ÿ˜ซ. Tot die tijd kan ik alleen nog maar genieten van de foto's die hij momenteen op zijn Insta heeft staan en een heleboel liedjes.


CHANNING TATUM
Bestaat er een wereld waar Channing niet knap is?! Okรฉ, hij wordt zeker een jaartje ouder, maar dat wordt Leonardo DiCaprio ook. En daarom blijven we Step Up en Magic Mike ook eindeloos opnieuw en opnieuw bekijken. Niets mis mee ๐Ÿ˜.

Wie is jouw man crush monday?
Follow

You Might Also Like

18 lovely comments

 1. Ik kijk ook Riverdale en Archie is echt knap! Wist niet dat hij in het echt zo'n gekke naam had hahahhaa xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liza - lovesblogsmaart 27, 2017

  Leuke jongens. Mijn crush is Zac Efron, voor altijd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Channing Tatum is mijn favorite van dit lijstje. ik heb zelfs een magic mike luchtbed haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een luchtbed?! Dat klinkt geweldig! Hhahaha, nu ben ik daar wel heel nieuwsgierig naar geworden ๐Ÿ™ˆ Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Charlie Hunnam blijft mijn favoriet!!! Oh, en Brad Pitt natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken er maar 2 van. Mijn crush zal David Beckham blijven. Die man blijft gewoon knap

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha geweldig! ik heb niet echt een man crush! mijn eigen vriend heb ik altijd op mijn background eigenlijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah, dat is toch ook leuk! ๐Ÿ˜Š
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 7. Oh mรจn, voel me oud. Ken deze (wel mooie) mannen niet eens. Ben blijven hangen bij Brad Pitt en George Clooney ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goeie lijst hoor, ik sluit me er volledig bij aan ;-) Ik kijk Riverdale ook, maar als je het mij had gevraagd had ik nooit gezegd dat die KJ zo jong is. Wat grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik was ook in shock dat het nog zo'n 'jonkie' bleek te zijn, hahahhaa.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 9. Aaaah Archie!♥ Omg ik kan eigenlijk niet geloven dat ik 'm zelf nog niet had opgezocht. Haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaa Archie!! <3 Riverdale is zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo, dat zijn knappe mannen! Mijn man-crush van elke dag is nog steeds mijn vriend <3 (sorrynotsorry)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die Channing Tatum blijft gewoon altijd knap! :) Ken je Nick Bateman al?
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaaa, leuk! Ik mis toch wel echt Leonardo DiCaprio en Ian Somerhalder. Okรฉ, en Zac Efron haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS