GETEST: DR. VAN DER HOOG PASSIONATE PEARL MASKER

woensdag, maart 08, 2017Zo nu en dan is het tijd voor een gezichtsmaskertje. En nee, ik ben niet alleen in het bezit van Koreaanse beauty items. Ik zocht random een masker uit mijn 'beauty mandje'. De winnaar: Passionate Pearl van Dr. Van Der Hoog. Tijd om aan de slag te gaan!

Oh dames, wat is het lang geleden dat ik een masker heb uitgesmeerd zeg 🙈! In het intro stukje liet ik natuurlijk weten niet alleen Koreaanse spullen te hebben... Maar ik gebruik die wel het meest. En Koreaanse maskers zijn eigenlijk bijna altijd van die sheets.

Anyway. Misschien een beetje naïef, maar door de verpakking had ik verwacht dat het masker bruin zou zijn. Ik was dus wel even verbaast toen het dus gewoon wit was. De geur van het masker zag ik ook niet aankomen, die was best sterk namelijk. Het duurde eventjes, maar daarna was ik eraan gewend.

Na 10 ~ 15 minuutjes mag het masker er weer af. Ik haalde de mijne eraf met een warm vochtig washandje. Of mijn huid ook echt een matterend effect heeft gekregen en of mijn poriën ook echt verkleind zijn? Dat durf ik niet te zeggen. Wel voelde mijn gezicht weer zacht, fris en fruitig aan.

Wanneer had jij voor het laatst een maskertje op?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Altijd lekker een maskertje. Voordeel van zelf smeren is dat je het er lekker dik op kan smeren mocht dat nodig zijn. Bij zo'n sheet is het denk ik maar een heel dun laagje...... maar wel handig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De sheet maskers zijn wel heel lekker vochtig! Dus zeker niets mis mee :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Heerlijk zon maskertje. Even wat tijd voor jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het altijd heerlijk, ik probeer minimaal 1 keer in de week even een me-time met gezichtsmasker te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die foto is echt grappig, haha. Zelf doe ik eigenlijk nooit maskertjes op... x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad leuke foto. Ik vind het wel lekker in af en toe een masker te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS