GETEST: 2X L'ORÉAL LIP CUSHION PEN

woensdag, maart 29, 2017


Dat de Instagram-brow er onnatuurlijk mogelijk uitziet, wisten we allemaal al. Maar de laatste tijd begin ik gewone lipstick of liquid lipstick er ook steeds onnatuurlijker uitzien. Hoe dat komt? Door al die Koreaanse films en series die ik kijk 😫 Daar hebben ze vaak zulke mooie en natuurlijk-ogende lip'stick' op, dat ik het bijna als standaard ben gaan zien.Anyway, ik wilde zelf dus ook van die natuurlijk-ogende getinte lippen. Korea ligt vol met liptints en lipcushions, maar ik besloot het dichter bij huis te zoeken. Alles uit Azië komt met de tijd toch naar Europa toe. Ik had geluk: L'oréal verkocht een aantal lip cushion pens. Tijdens een kortingsactie nam ik er twee mee voor €3 per stuk 🎉. Normaal kosten ze €9,99 per stuk.


Zoals je kunt ziet is het geen stick en is het ook niet vloeibaar, maar gewoon poeder. De poeder zit in het gekleurde hulsje en met de cushion druk je daar dan steeds lichtjes in. Geen idee hoe lang je het kunt gebruiken, want het ziet er niet uit alsof het verder omhoog komt. Maar misschien wel, dat merk ik vanzelf.


Ik nam de kleuren 002 Virgin en 004 Oops I pink it again mee. Virgin is een beetje zacht roze terwijl Oops I pink it again naar mijn idee de kleur heeft van een besje. Om de poeder-textuur wat duidelijker te laten zien, heb ik er een lipstick naast geswatcht. Voor de nieuwsgierige onder jullie: MAC Taupe.


VIRGIN
Toen ik de foto's maakte baalde ik er al van: het komt helemaal niet over zoals het in er real life uitziet. Maar het ziet er zo mooi en natuurlijk uit, bijna als of ik van mijzelf deze prachtig getinte lippen heb. Ik moet wel eerlijk zijn dat ik een beetje teleurgesteld was omdat ik had verwacht dat Virgin iets meer oranje zou zijn, de verpakking leek namelijk wat meer koraal.


OOPS I PINK IT AGAIN
Ook deze ziet er natuurlijk uit, al is het door de donkere kleur niet echt realistisch om te zeggen dat het wel mijn eigen lippen lijken, haha. Bij deze lip cushions probeer ik eigenlijk om de binnenkant wat donkerder te maken dan de buitenkant, waardoor je een soort ombré effect creëert. Het leek goed gelukt, totdat ik het gekke streepje spotte op de foto, haha. Ach, volgende keer beter 💪🏻.

Wat voor lipproduct vind jij het fijnst?
Follow

You Might Also Like

14 lovely comments

 1. Wow, ik kende dit nog helemaal niet! Leuk hoor xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liza - lovesblogsmaart 29, 2017

  Mooie kleuren, die tweede is het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleuren heb je gekocht en leuke prijs ook om ze te kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die donkerste kleur vind ik het mooiste

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze mooi! Niet te opvallend kleurtje, maar wel echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er mooi uit. Ik kende het nog niet, leuk. Blijft het goed zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja blijft zeker goed zitten en droogt mijn lippen ook niet uit 💪🏻

   Verwijderen
 7. Wat een leuke producten! Ben er altijd al eens benieuwd naar geweest en €3 is dan niks :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kende dit nog helemaal niet. Ziet er goed uit, lijkt me een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb dit al meermaals voorbij zien komen en was er wel benieuwd naar! Vooral die tweede staat je beeldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vind de kleurtjes wel leuk, maar ik denk dat dit niks voor mij is

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmmm nee ik ben niet zo enthousiast. Ik vind een 'gewone' lipstick nog het fijnste

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zelf ben ik weg van de lipsticks van M.A.C. Misschien moet ik een keertje wat anders proberen voor de verandering. Maar Virgin vind ik een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een mooie kleuren zeg. ik ben weg van de 2e kleuren

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS