,

6X DE LEUKSTE ITEMS VOOR IN MIJN STUDIO

zaterdag, maart 04, 2017


Als jullie mijn home tour hebben gezien weten jullie wel hoe mijn studio eruit ziet. Naja, als die opgeruimd is tenminste. Aangezien ik het leuk vind om op zoek te gaan naar woonaccessoires om mijn studio een extra boost te geven, struinde ik het internet af naar mooie items.
Hangstoel - Of ik hier plek voor heb in mijn studio? Nee. Maar ik vind hem wel superleuk en mooi. Mijn neefje heeft wel zo'n hangstoel in zijn kamer en ik vind het helemaal geweldig. Op school hebben we er trouwens ook een aantal.

Bakkerskast - Toen ik in mijn studio kwam wonen, had ik geregeld dat ik het bakkerskastje van een andere bewoner kon overnemen. Het enige probleem was dat zij de dag voordat ik erin zou gaan, zou vertrekken. Het kastje had ze in haar gang gezet met een briefje erop dat die voor/van mij is. De ochtend erop wilde ik het kastje ophalen, maar had iemand anders hem gewoon meegenomen! Ik baalde enorm en wil eigenlijk nog steeds zo'n kastje voor in mijn keuken.

Kuipstoeltje - Hier heb ik gelukkig wel plek voor! Tenminste, als ik mijn huidige stoeltjes weghaal. Voor aan mijn bureau/eettafel heb ik goedkope stoeltjes van Ikea gekozen, maar het liefst heb ik mooie luxe kuipstoeltjes. Echter, leek het mij niet zo slim om voor in mijn studenten studio al meteen veel geld uit te geven aan stoeltjes. Ik bewaar dat liever voor 'later'.


Ophang rekje - De muur van mijn bureau/eettafel is nog helemaal leeg en daar zou dit leuke hangrekje perfect staan hangen. Ik was eerlijk gezegd best verbaast toen ik deze in de webshop van Xenos tegenkwam. Hij is trouwens ook alleen maar online te verkrijgen, dus het heeft geen nut om nu als een speer naar de winkel te fietsen, haha. Lucky me hebben ze nu veel acties en kortingen omdat de webshop twee jaar bestaat.

Draadmand rekje - Het lijkt erop dat ik een enorm opbergruimte tekort heb, maar niets is minder waar. Kastjes en rekjes zijn gewoon super leuk! Al kan ik het bakkerskastje wel écht gebruiken. Hoe dan ook, dit lieve rekje zou ik best kwijt kunnen naar mijn ladekastje.

Piñata - Hahahaha, deze zag je waarschijnlijk niet aankomen. Maar ik wil dolgraag een piñata hebben en kapotslaan. Het liefst met briefgeld erin natuurlijk, maar snoepjes accepteer ik ook. Of paaseitjes, al doet dat wel een beetje pijn als ze op je hoofd vallen.

Welk item is jouw favoriet?
Follow

You Might Also Like

14 lovely comments

 1. Balen joh van je bakkerkast! Leuke spulletjes vooral die flamingo :). Ik verkoop de zwarte bakkerkast. Hij is voor mijn studio namelijk te groot haha. Mocht je interesse hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt heel aantrekkelijk! Ik heb alleen geen auto, dus dat is een probleempje :(
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Je kamer ziet er mooi uit! Dat bakkersrekje vind ik ook erg leuk :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die bakkerskasten vind ik zo onwijs tof! Het is dat ik er hier geen plek voor heb, anders had er al één gestaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave stijl heb je zeg :) Ik hou er van

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh jaaa echt geweldige dingen zeg! Ga meteen even kijken hoe je (opgeruimde ;-)) studie eruit ziet haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die bakkers kast is echt geweldig! Heb er helaas zelf geen plaats voor in mijn kleine appartementje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie dat we dezelfde smaak hebben. Haha, ontzettend mooie items!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt een leuke studio! Heerlijk om echt een eigen plekkie te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n hangstoel wil ik ook nog een keer aanschaffen. Zijn zo chill!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat bakkerskastje is inderdaad heel leuk en handig. Toch heb ik de voorkeur gegeven aan een houten keukentrolley. Geen moment spijt van gehad

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo'n hangstoel had mijn tante vroeger. Daar kroop ik altijd heerlijk in weg als kind. Altijd ruzie met mijn zusje over wie er in mocht....
  Ik heb zo'n bakkerskast voor mijn verjaardag gekregen. Beste cadeau ooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de hangstoel zó leuk! In zo'n stoel heb ik nog nooit gezeten, maar het ziet er zo leuk uit. Ik snap dat je die op je lijstje zet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wat een leuke items allemaal! Balen van dat bakkerskastje zeg! Er zijn geregeld winacties voor zulke kastjes, maar dan doen er zo ontzettend veel mensen mee.. Ben benieuwd wat je als eerste gaat aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS