5 LEUKE FILMS DIE IK ONLANGS HEB GEKEKEN #4

vrijdag, maart 24, 2017


Naast mijn enorme serie verslaving ben ik ook gek op films. Ik heb namelijk niet voor niets een Netflix abonnement, haha. Daarom deel ik vanaf nu om de zoveel tijd de vijf leukste films die ik de afgelopen tijd gezien heb. En dan kan dat zowel bioscoop of Netflix zijn. Een filmpje pakken in de bios is namelijk ook erg leuk en gezellig.ALICE TROUGH THE LOOKING GLASS
Deze film heb ik in Mexico in de bioscoop gezien. Ik vind het een geweldige film met een mooie boodschap. In de film staan familie en de kostbaarheid van tijd namelijk centraal. Deel 1, Alice in Wonderland, staat helaas niet op Netflix. Deze heb ik dan ook echt al eeuwen niet meer gezien. Gelukkig maakt dat helemaal niet uit voor het kijken van deze film.I AM NUMBER FOUR
Van hottie Four in Divergent kon ik niet genoeg krijgen, maar naar number four uit deze film kan ik ook wel uren kijken. Inmiddels is het wel duidelijk dat ik van sci-fi films met knappe jongens houd, haha.ZAPPED
Ik geloof dat het eigenlijk meer een kinder/tiener film is, maar ik vind hem hartstikke leuk! Door een ongeluk met haar telefoon kan Zoey opeens alle jongens commanderen (wie wil dat nou niet). Maar ja, bij zoiets is het natuurlijk afwachten tot het fout gaat...BEAUTY AND THE BEAST
Nu de film met Emma Watson eraan komt, begon ik steeds meer te twijfelen of ik de originele versie van Beauty and the Beast wel eens heb gezien. Ik zag dat hij op Netflix stond en besloot hem te kijken. Uiteindelijk bleek ik het echt een leuke film te kijken en wil ik de versie met Emma ook heel graag gaan zien in de bioscoop.DEIDRA & LANEY ROB A TRAIN
Oké, niet de beste film die ik gezien heb. Maar de afgelopen tijd heb ik het nogal druk gehad, en hoort deze toch bij de beste vijf. Het verhaal is overigens wel leuk hoor! Een moeder van drie komt in de gevangenis, waarop de twee oudste dochters (Deidra en Laney) besluiten treinen te beroven, de spullen te verkopen en zo de borg van hun moeder te betalen.

Kende jij deze 5 films al?
Follow

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Alleen Zapped en van die trein kende ik nog niet, maar lijken mij best leuk :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alice Through The Looking Glass heb ik ook al bekeken, mooie film!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Belle en het Beest is een van mijn favoriete Disney films. Zo leuk dat ie op Netflix staat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het dus ook een hele leuke film 😊 En ik heb geen idee hoe lang die al op Netflix staat, misschien pas net? Omdat ik hem nu pas tegenkwam. Maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen, haha.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Heb alle films nog niet gezien! Thanks voor de tips. Altijd fijn dit soort lijstjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De nieuwe film met Chantal Janzen lijkt mij wel leuk. Van jouw tips heb ik alleen beauty and the Beast gezien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I am number four ben ik wel erg nieuwsgierig naar geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, die moet je zeker eventjes kijken :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 7. Herken je dat moment dat je uit deze 5 films alleen Beauty and the Beast hebt gekeken? Volgens mij heb ik Zapped ooit wel eens voorbij zien komen! Number four wil ik nog graag zien, maar momenteel geen Netflix meer..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beauty and the beast blijft echt mijn favoriete Disney film ever!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaaaa Belle en het Beest! Zo een grote fan haha. Blij dat Netflix deze heeft toegevoegd. De I am number four heb ik ook gezien. De rest van de films die je benoemt niet. Ik zal ze aan mijn lijstje toevoegen. Ik heb echt al vrij veel gezien.. maar er blijven zoveel nieuwe films en series bijkomen..

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS