5 LEUKE FILMS DIE IK ONLANGS HEB GEKEKEN #3

maandag, maart 06, 2017


Naast mijn enorme serie verslaving ben ik ook gek op films. Ik heb namelijk niet voor niets een Netflix abonnement, haha. Daarom deel ik vanaf nu om de twee weken de vijf leukste films die ik de afgelopen tijd gezien heb. En dan kan dat zowel bioscoop of Netflix zijn. Een filmpje pakken in de bios is namelijk ook erg leuk en gezellig.ELLIS IN GLAMOURLAND
Waar ik in mijn 10 films voor een eenzame Valentijnsdag artikel nog vertelde dat de film Think Like A Man geweldige adviezen geeft over relaties en mannen, geeft Ellis in Glamourland ook geweldige adviezen. En dan heb ik het niet over advies voor random mannen, maar voor miljonairs, rijke stinkerds. Jep, na het zien van deze film kan iedere vrouw er een aan de haak slaan. Enne, naast alle tips is het ook gewoon een hele leuke film.ASHBY
Toen ik de trailer van Ashby zag, wist ik al meteen dat het een feel good film zou zijn. En dat is het ook! Misschien is de combinatie van het studentenleven (en struggles) van Ed en huurmoordenaar Ashby een beetje gek. Maar het zorgt voor veel mooie momenten in de film.IBOY
Volgens mij is dit de eerste Netflix original film, of in ieder geval de eerste die ik ooit gezien heb. Nadat ik de trailer had bekeken was ik wel erg nieuwsgierig geworden. Het idee van de film doet mij een beetje denken aan Arrow, maar dan met een technische twist.THE HOST
Altijd als ik deze titel voorbij zag komen, dacht ik dat het een horror film zou zijn. Geen idee waarom eigenlijk. Alsnog besloot ik het stukje tekst te lezen dat in Netflix bij de film staat en welk genre het zou zijn. Romantiek en sci-fi, stond er. Ik besloot de film een kans te geven en heb er geen moment spijt van gehad. Het is eventjes inkomen omdat de stem van Melanie in Wanda's hoofd in het begin irritant is (dit klinkt nu heel gek). Maar later wordt het minder en raak je eraan gewend.

NOVEMBER RULE
Oké, dit is dus echt bizar: ik kan nergens een trailer van November Rule vinden. De film gaat over een guy die het altijd met zijn vriendinnetjes uitmaakt op 1 november. Het idee daarachter is dat hij niet met haar de feestdagen door hoeft te gaan. Dit keer ontdekt hij echter dat hij toch niet zonder zijn vriendin kan, terwijl zij verder gaat met haar leven. Het concept van de 'november rule' vond ik erg grappig en het is een leuke film. Oh, en behalve het liefdesverhaal zit er ook een geweldige sneakerverslaving in verwerkt, erg leuk!

Kende jij deze 5 films al?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ik heb mijn Netflix account net opgezegd en een proefabonnement bij Videoland maar ik denk toch dat ik Netflix leuker vind ivm de Amerikaanse films en series

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken alleen The Host van dit rijtje. Mooie film vind ik dat. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O November Rule lijkt me zó leuk! Ik ben heel erg benieuwd, net als naar Ashby. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh, nu baal ik nog meer dat ik er geen trailer van kon vinden! Hahaha.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Ik heb alleen de host gezien, en die vond ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, ken alleen de eerste! Ik raad trouwens The One I Love aan. Superbizar maar erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS