5 GEKKE FEITJES OVER MIJ

woensdag, maart 22, 2017


Zelf vind ik dit soort artikelen altijd leuk om te lezen. Vandaar dat ik vandaag ook weer gekke, rare en bijzondere feitjes over mijzelf met jullie deel. Hebben jullie ook rare trekjes of gekke gewoontes? Deel het in de comments zodat ik mij niet in mijn eentje raar voel, haha πŸ’•.


Iedere nacht slaap ik met mijn mobiel op vliegtuigstand. Dat straling slecht voor je is, vind ik meer een feit dan een 'idee'. Om die reden zet ik mijn iPhone dus gewoon op vliegtuigstand, zodat er geen straling is. Waarom ik hem niet gewoon uitzet? Als ik 's nachts of 's ochtends wakker word wil ik graag zien hoe laat het is, haha πŸ˜‚.

Mijn sokken verslaving loopt uit de hand. Inmiddels heb ik zelfs een Instagram account voor mijn sokkencollectie aangemaakt (geen grap). Op het account deel ik iedere dag een foto van de sokken die ik dan aan heb. Verrassend is het dan ook niet dat mijn account socksoftheday_sw heet. Ik zou het trouwens super leuk vinden als je mijn sokkenaccount wil volgen πŸ’•.

Ik heb pas vorige week mijn kerstboom de deur uit gedaan. In mijn studio had ik een mini kerstboom, maar dan ook echt mini... Volgens mij was het gewoon één tak πŸŽ„. Maar ik heb hem denk ik tot eind januari gehouden en toen in mijn gangetje gezet om weg te doen. Alleen was de 'kerstboom weghaal service' al gestopt/weg. Omdat ik geen idee had waar ik mijn boom kwijt moest, liet ik hem steeds staan. Inmiddels waren de naalden allemaal al uitgevallen en bleef ik die stomme tak alsnog verzorgen (in mijn gang!). Vorige week heb ik het boompje gewoon in een vuilniszak verstopt en weggegooid πŸ™ˆ. Ik snap niet dat ik daar zo lang mee gewacht heb.

Sinds mijn vakantie in Mexico heb ik wel 100 keer quesadilla's gegeten. Ik ontdekte ze toen Luisa ze voor mij maakte als ontbijt. Ik was per direct verliefd op de lekkere smaak 😍. Thuis maak ik ze nóg lekkerder met kip en zelfgemaakte guacamole erbij. In Mexico had ik ze alleen met kaas. Geloof me: lekkerste ever.

Voor ik ga slapen controleer ik altijd nog even of mijn voordeur op slot is en mijn fornuis en verwarming uitstaan. Noem het gek, of noem het lekker veilig. Maar ik controleer het echt iedere keer. Regelmatig kook ik namelijk dingen die per stuk of per twee in de pan gaan (pannenkoeken, wentelteefjes, quesadilla's) en dan maak ik dus een pan, zet ik het vuur uit, pan eraf, eet ik, ga ik weer een pan maken... Maar één keer was ik tussendoor ook vergeten om het vuur uit te zetten. 😱 Gelukkig was ik niet echt weg en zat ik gewoon op de bank te eten. Maar dan nog.

Wat is een gek feitje over jou?
Follow

You Might Also Like

28 lovely comments

 1. OMG die kerstboom(pje) hahaha echt geweldig! En een rondje door het huis voor het slapen is niets mis mee, zolang het maar bij 1 rondje blijft en niet dat je non stop alles aan het checken blijft. Maar dan kan je natuurlijk wel naar een of ander programma om daar dan weer vanaf te komen, hahahahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha flauw hoor! Nee check gewoon één keer πŸ‘πŸ»

   Verwijderen
 2. Leuke feitjes! En mijn moeder kijkt ook iedere avond of de deuren dicht zijn haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liza - lovesblogsmaart 22, 2017

  Omijngod die kerstboom! hahahhahahhaa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, leuke feitjes! Ik controleer ook altijd of de deuren op slot zijn en de verwarming uit is, voordat ik ga slapen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha wat grappig dat je je kerstboom zo lang heb laten staan, het staat wel heel erg gezellig vind ik altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O mijn hemel, een Instagramaccount voor je sokken hahahaha! Bij mij zou dat zoooo saai worden. Ik ga wel eventjes kijken, stiekem ben ik heel benieuwd. Ik heb trouwens nog nooit quesadilla's gegeten, terwijl ze me wel heel lekker lijken. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, draag jij veel zwarte sokken? πŸ˜‹ En quesadilla's moet je gewoon echt een uitproberen! Het is echt goddelijk. Je kunt zoals ik met kip doen, maar ook met ander vlees of alleen kaas.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 7. Hahaha die kerstboom. Mooi verhaal. Ook die sokken Instagram is geniaal. Ik ga hem volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je mijn sokkenaccount voglt! Ik zag het net op Instagram binnenkomen 😊
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 8. Wat leuk een sokkenaccount, ik ga je volgen. I love socks! Quesadilla's zijn inderdaad goddelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha wat grappig allemaal zeg! Leuk om je zo wat beter te leren kennen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha leuk om te lezen.
  Er staan hier ook nog kerst ijsbeertjes in huis.... dus, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om te lezen! Om die kerstboom moest ik wel even lachten, zou mij ook zo overkomen, want ik ben dan gewoon te lui om het weg te doen en vindt het dan wel prima. Een sokkenverslaving, dat heb ik nog nergens eerder gehoord, haha. Ik draag elke dag gekke sokken, ik heb echt van alles, van rare gekleurde stippen tot aan sesamstraat, hello kitty en de minions. De meeste zijn nog kort ook :p

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk die sokkenverslaving! Heb je gelijk gevolgd met mijn bog account @luxelifeloverblog , je verdient echt meer volgers en wil je daarom vragen of je een shoutout wilt van een 24k followers account! Als je het wilt, stuur me dan even een berichtje via Instagram en dan regelen we het samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om je zo beter te leren kennen! Ik praat dus tegen voorwerpen, vooral als ze niet doen wat ik wil (ja echt, te erg, haha). Ik ga je sokkeninsta bekijken, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die laatste is echt zo herkenbaar, haha. Doe ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk, zo'n artikel met grappige feitjes! Een grappig feitje over mij is dat ik altijd een laagje thee in mijn beker achterlaat. Het lukt me gewoon niet om hem leeg te drinken, onafhankelijk van de grootte van de beker. Vast iets psychologisch 😜

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, mijn vader doet dat ook! πŸ™ˆ Misschien inderdaad een psychologisch ja haha
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 16. Ik vind jouw feitjes niet zo gek hoor :-) En ja, quesedillas zijn echt verrukkelijk! Liefs, Josine

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hahaha wat grappig van je kerstboom! Bij mij moet het ding weg zodra het nieuwe jaar er is. Dan zit ik met m'n hoofd al bij de lente (veel te vroeg natuurlijk!). Ga even kijken naar je sokkenaccount! Lijkt me superleuk ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je telefoon op vliegtuigstand is zo herkenbaar. Ik doe het zelf ook. Binnen mijn familie is er bewijs dat straling wel degelijk invloed kan hebben op je gezondheid. En waarom je telefoon "aan" laten staan, als je slaapt? Je hebt hem niet eens nodig, op je wekker na.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij dus ook! Mijn broer kan namelijk totaal niet tegen straling. Ik begrijp niet dat veel mensen dit nog steeds ontkennen als een echt probleem...
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 19. Haha, een Instagram-account voor je sokken! Super leuk! Ik ben zo'n persoon die altijd de ene sok kwijt raakt en door het leven gaat met twee verschillende sokken. Jouw collectie is wel echt goals!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. haha, dat van die kerstboom herken ik! Wil die ook altijd zo lang mogelijk in de woonkamer hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind er niet echt rare dingen tussen staan. Nou ja misschien de kerstboom ;-) Ik spray luchtverfrisser in de wc pot voor nr 2 dan vangt het de geurtjes beter af :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Haha zalig die sokken! Wat een tof idee van die instagram voor je sokken... gek weetje over mezelf: ik kan niet gaan slapen vooraleer ik alle kussens en dekens in de zetel heb goedgelegd :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS